Marcel- kupka nieszczęścia
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Marcel- kupka nieszczęścia
Dawno nie widziałam takiej sieroty. Bury, posklejany bez głosu z gilem na kilka centymetrów. Zabrałam go z gospodarstwa bo przeganiali go kijem, bo obcy, bo chory...
Po wizycie u weta stwierdzona ogromna niedowaga z resztą każdy kto ma koty wie że 7 miesięczny kocur nie powinien ważyć 2 kg.
Zdjęcia się robią musi mi go ktoś przytrzymać tak się rusza i kocha człowieka najbardziej na świecie.
Po wizycie u weta stwierdzona ogromna niedowaga z resztą każdy kto ma koty wie że 7 miesięczny kocur nie powinien ważyć 2 kg.
Zdjęcia się robią musi mi go ktoś przytrzymać tak się rusza i kocha człowieka najbardziej na świecie.
25.02.2011r. Diesel[*] tęsknie.........
22.09.2012r. Frodo [*] do zobaczenia Przyjacielu
Marcel na picasie
https://picasaweb.google.com/1101039698 ... 044/Marcel

edit: w sumie należy dodać, że fotka powyżej to Marcel po ogarnięciu, wcześniej chłopak wyglądał tak:

a wcześniej to pewnie lepiej nie mówić

edit: w sumie należy dodać, że fotka powyżej to Marcel po ogarnięciu, wcześniej chłopak wyglądał tak:
a wcześniej to pewnie lepiej nie mówić

U Marcela coraz lepiej, najgorszy stan mamy już za sobą choć przez cały czas coś z niego wylatuje.
Nadal też nie ma głosu, ale pracujemy teraz. Dzisiaj poszedł wymaz do badania bo mimo podawania różnych antybiotyków cały czas nie ma pełnego sukcesu.
Najważniejsze jednak, że chłopak nam wypiękniał, charakter ma też cudowny a z człowieka mógłby nie schodzić, a i uwielbia dzieci:)

Nadal też nie ma głosu, ale pracujemy teraz. Dzisiaj poszedł wymaz do badania bo mimo podawania różnych antybiotyków cały czas nie ma pełnego sukcesu.
Najważniejsze jednak, że chłopak nam wypiękniał, charakter ma też cudowny a z człowieka mógłby nie schodzić, a i uwielbia dzieci:)
25.02.2011r. Diesel[*] tęsknie.........