Malutka

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
Eva

Malutka

Post autor: Eva »

Malutka
Malutka była dokarmiana od kocięctwa, jest bardzo dobrze utrzymanym kotem wolno żyjącym, bardzo przyzwyczajonym do człowieka. Kiedy jesteśmy w szpitaliku i nie zwracamy na Malutką uwagi - zaczyna drapać posłanko, wciągać wszystko do środka, włazić pod posłanko - by tylko zwrócić uwagę człowieka, by móc się przytulić... miaucznie - przeraźliwe, smutne, stęsknione... kończy kiedy tylko podejdzie się do klatki....utulić Malutką..wtedy uspakaja się, mruczy cichutko...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Więcej zdjęć :arrow: Adopcje błyskawiczne 2015
Ostatnio zmieniony 30 maja 2015, 17:17 przez Eva, łącznie zmieniany 1 raz.
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
Eva

Malutka miała dziś bardzo miłego gościa :) prosimy o kciukanie coby Panna już niebawem była u siebie :)
Olinka

Post autor: Olinka »

Eva pisze:Malutka miała dziś bardzo miłego gościa :) prosimy o kciukanie coby Panna już niebawem była u siebie :)
Trzymam mocno kciuki!!!

::
einfach

Post autor: einfach »

Dziś poznałam pannę Malutką - jest obłędna :love: i milusia :love:
ktoś będzie miał niezłe cudo w domu :tak:
Awatar użytkownika
Villemo7

Post autor: Villemo7 »

Ja wczoraj miałam rozmowę PA z panią, która chce adoptować Malutką. Ja jestem na tak, Eva zaoferowała się zawieźć Malutką do nowego domu. Pani chciałaby (i rozsądnie) mieć małą na weekend by mogli się z kotką nawzajem poznać.
Zatem jak dla mnie: "sprzedana".

Eva - ogarnę z panią kwestie wymiany numerów i etc. Przekażę jej naszą decyzję, bo ona jest bardzo na tak.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Awatar użytkownika
Eva

Villemo7 pisze:Ja wczoraj miałam rozmowę PA z panią, która chce adoptować Malutką. Ja jestem na tak, Eva zaoferowała się zawieźć Malutką do nowego domu. Pani chciałaby (i rozsądnie) mieć małą na weekend by mogli się z kotką nawzajem poznać.
Zatem jak dla mnie: "sprzedana".

Eva - ogarnę z panią kwestie wymiany numerów i etc. Przekażę jej naszą decyzję, bo ona jest bardzo na tak.
:banan: :banan: :banan:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:aniolek: :tan:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Olinka

:D
Awatar użytkownika
Eva

Malutka już w DS :aniolek:
będzie mieć do dyspozycji dwóch swoich człowieków i parę setek metrarzu ;) nowa mama jest w niej totalnie zakochana :)
Kota podróż zniosła bardzo dobrze, na początku trochę miaukała ale szybko stwierdziła, że to raczej bez sensu i że lepiej się zdrzemnąć ;) w nowym domu zapoznawanie się z przestrzenią będzie stopniowe, w pierwszym pomieszczeniu zwiedziła kąty po czym się umyła, załatwiła i zaczęła bawić na szybko zmiętą kulką papieru :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

świetne wieści, Eva :)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Olinka

:D :D :D

Dziękuję!!!

:aniolek:
Awatar użytkownika
Eva

wieści z DS

"Kicia na razie spokojnie się do nas przyzwyczaja Fajna z niej gaduła a i z drapaka już korzysta. W załączeniu parę zdjęć."

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

super wieści :)
Olinka

ODPOWIEDZ