Piękna ona, piękny on. I taka piękna miłość. Do siebie wzajemnie, do świata, do kotów. Cud, miód, malina.
Życie napisało inny scenariusz, po miłości nie został ślad. Ona zniknęła, został on. I dwa maleńkie czernidełka. Jemu się już nie chciało? Nie potrafił? Jakkolwiek - maluchy wyrzucił na bruk. Dwa kilkumiesięczne, zupełnie oswojone, żywe, czujące, bezbronne istotki.
Brzydka ona, brzydki on. Pomiędzy nimi niewinne kocie ofiary ludzkiej bezduszności.
Teraz już bezpieczne pod naszą opieką.
Oto czarne rodzeństwo - Karbon i Heban.
Karbon, chłopczyk, jest wielkim pieszczochem, mruczy nawet jedząc, jeśli tylko człowiek jest nieopodal
Heban, dziewczynka, bardziej żywiołowa niż brat, choć nie taka odważna
Dzieciarnia w oczekiwaniu na Dom Tymczasowy sprawdza, czy klatka wystawowa wytrzyma energię dwóch rozbrykanych czernidełek takie dwa złotka wspaniale odnalazłyby się w każdej kociej grupie, ale niestety, nasze DT zakocone po czubki wąsów
z uwagi na panujący wirus większość futer w szpitaliku jest przeziębiona, więc przeniesienie maluchów to nasz najwyższy priorytet... tylko dokąd?
_________________ nie mogę, Kot na mnie leży.
Morri
Wysłany: Wto 07 Lut, 2017 02:26
A one tak bardzo chcą już wyjść z tej klatki
serce mi pęka za każdym razem, jak je widzę
Paula
Wysłany: Pon 13 Lut, 2017 13:29 Nowe DT
Czarnuszki wpadły mi w oko - jeszcze drugi etap weryfikacji dla nowego DT i może maluchy wylądują u mnie jako 4 i 5 futro
Morri
Wysłany: Pon 13 Lut, 2017 15:17
Paula, nie tylko Tobie wpadły w oko ale kotów potrzebujących DT jest więcej...
_________________ "(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Paula
Wysłany: Pon 13 Lut, 2017 16:10
Na drodze dobrego DS nigdy nie śmiałabym stanąć a wręcz kibicuję żeby się udało