jesteście jedyne takie,cudowne,wspaniałe....gdyby nie wy to strach pomyśleć,ukłony dla wszystkich dt,
pisząc o Stefanie nie chciałam nic złego jak Renik0803,też mnie wzruszyła historia od samego początku.
Aniu wybacz jeżeli cię uraziłam.

Moderatorzy: crestwood, Migotka
o kurde.... Stefan wypisz wymaluj
Kasiu u mnie nie ma ani jednej firany, dywanu itp. Odkurzam codziennie. Serio. A dom wychodzacy bo najlepiej jest, o ile to mozliwe, ograniczyc alergen. Zerknij w link od katMorri pisze:Aniu, znam ludzi z alergią na roztocza - w domu powinno być jak najmniej zbędnych tekstyliów - firan, zasłon, dywanów itp. Może niekoniecznie dom wychodzący, tylko po prostu dom, w którym często się odkurza i nie ma zbyt wielu miejsc, gdzie roztocza mogą się gromadzić. Gdyby jedynym wyjściem musiałby być dom wychodzący, ludzie z alergią na roztocza też nie mogliby w domu zbyt wiele czasu spędzać. Wiem, mogą brać leki, ale jestem alergikiem i uwierz mi, za wiele nie pomagają
Ale przecież ja nie mówię o Twoim domu, tylko docelowym domu StefankaAnia G. pisze:Kasiu u mnie nie ma ani jednej firany, dywanu itp. Odkurzam codziennie. Serio. A dom wychodzacy bo najlepiej jest, o ile to mozliwe, ograniczyc alergen. Zerknij w link od katMorri pisze:Aniu, znam ludzi z alergią na roztocza - w domu powinno być jak najmniej zbędnych tekstyliów - firan, zasłon, dywanów itp. Może niekoniecznie dom wychodzący, tylko po prostu dom, w którym często się odkurza i nie ma zbyt wielu miejsc, gdzie roztocza mogą się gromadzić. Gdyby jedynym wyjściem musiałby być dom wychodzący, ludzie z alergią na roztocza też nie mogliby w domu zbyt wiele czasu spędzać. Wiem, mogą brać leki, ale jestem alergikiem i uwierz mi, za wiele nie pomagająbardzo ciekawy pdf. Mojemu tacie pomogl biorezonans. Na wszystko. Doslownie.