Aaa, zapomniałabym Mimo wcześniejszych małych bojączek, Puma okazuje się jednak odważna Drucik pogonił ostatnio rezydentkę - która nota bene jest histeryczką - a Puma stanęła w jej obronie Pacnęła trzy szybkie przez nos Drutosława i pomaszerowała dalej dumna jak paw Drucik oczywiście nic sobie z tego nie robi, bo on przecież nigdy nie ma złych zamiarów
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Na ogół czarnym kotom trudno się robi zdjęcia, Puma jednak jest bardzo fotogeniczna
Ewidentnie ma w sobie to coś - widzę, że moje koty bardzo ją lubią. Ona zresztą nie szczędzi im dowodów sympatii - ochoczo liże je po głowie, z zainteresowaniem powącha pod ogonem, dołączy się do zabawy - kumpelka doskonała
Dziś znów byłam świadkiem, jak z wypiętą piersią wskoczyła między Drucika i moją Lunę. Luna relaksowała się przy czesaniu, a Drucik nagle stanął przed nią, zeskakując z tapczanu i budząc standardowe przerażenie. Puma natychmiast znalazła się między nimi, uspokajająco liżąc Lunę po uchu
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Asiu, to tylko i wyłącznie zasługa Pumy - futerko ma megalśniące, do tego bardzo intensywny kolor oczu... Niestety, żeby trafić dobre zdjęcie trzeba się trochę nagimnastykować, bo jak tylko zbliżam się z aparatem albo zaczyna się przymilać albo zaczyna się myć
Morri pisze:Z ciekawostek: Puma bardzo lubi przenosić zabawki z miejsca na miejsce - bierze myszkę w zęby i tak sobie z nią paraduje po całym mieszkaniu
Morri pisze:Z ciekawostek: Puma bardzo lubi przenosić zabawki z miejsca na miejsce - bierze myszkę w zęby i tak sobie z nią paraduje po całym mieszkaniu
tak robi Katniss i Peeta chyba że im już przeszło
nie przeszło Peetuś nosi zabawki po całym mieszkaniu w zębach, najbardziej mi sie podoba jak nosi myszki za ogonek
o tym jak pięknie aportuje już się rozwodziłam
Cicho sza, ale będziemy próbowali zastanowić się nad dokoceniem Pumą naszej Aiko (teraz Koko) Wydaje się, że charakter czarnulki powinien przypaść Koko do gustu Ale to jeszcze nic pewnego - trzeba się dobrze zastanowić i wziąć pod uwagę wszystkie za i przeciw