Głaski dla czarno-rudych potworów.

Moderatorzy: crestwood, Migotka
Głaski przekazaneKri pisze:Głaski dla czarno-rudych potworów.![]()
Ja teżmisiosoft pisze:uwielbiam mordkę Subaru![]()
No właśnie... kto by nie chciał RS6 na własnośćmisiosoft pisze:może warto wrzucić ich ogłoszenie na jakieś fora samochodowe?kto by nie chciał Audi RS6 w domu
![]()
Ty ,ty okropna mamuśkaClaudia pisze:Kocham je, ale nawet jak będą znowu płakać to nie wpuszczę ich do siebie do pokoju, bo trochę snu jednak mi się przyda Jak nie mają do mnie dostępu w nocy to śpią w miarę spokojnie nie zakłócając mi snu, ale jak są ze mną to prawie ciągle by chciały wariować
Ja okropna? Z sercem na widelcu do nich latam, smarki wycieram, oczy przemywam, zakraplam i wychodzę z siebie, żeby im było u mnie dobrze i niedobra jestem? W zamian nie oczekuje wiele - tylko ciutek snuhanna pisze:Ty ,ty okropna mamuśkaClaudia pisze:Kocham je, ale nawet jak będą znowu płakać to nie wpuszczę ich do siebie do pokoju, bo trochę snu jednak mi się przyda Jak nie mają do mnie dostępu w nocy to śpią w miarę spokojnie nie zakłócając mi snu, ale jak są ze mną to prawie ciągle by chciały wariować