Puma

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Aaaa, ostatnio też uprawia bardzo intensywne zapasy z Hubą :cool: koleżanka, która mnie ostatnio odwiedziła, była pod wrażeniem, ile serca wkładają we wzajemne przepychanki :cool: Puma, mimo że dużo mniejsza, radzi sobie świetnie. Na koniec też nie zapomni, żeby liznąć Hubę w głowę :cool:

Nieustannie zachwyca mnie urodą :love:

Obrazek

Obrazek

Pragnę zauważyć, że na brzuszku pojawiła się cienka warstewka tłuszczyku :tan:
Awatar użytkownika
Morri

Pisałam już, że Puma namiętnie wynosi upolowane zabawki do innego pokoju :roll: Bardzo dumna z siebie :roll: Wydaje mi się, że ma całkiem wysokie mniemanie o swoich umiejętnościach i inne koty traktuje trochę z góry. Jak za długo nie uda im się dorwać uciekającej zabawki, wyręcza je i z godnością wynosi zdobycz ;) Ale nie na tym koniec. Po paru godzinach, spędzonych na innych zajęciach (spaniu, jedzeniu, wariowaniu z innymi kotami) wraca do mnie z którąś z zabawek w zębach. Wczoraj polożyła mi wędkę tuż pod nogi :love: I poszłam spać pół godziny później, niż zamierzałam :twisted:
Ostatnio zmieniony 25 lip 2014, 11:50 przez Morri, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Spryciula :)
Mr Cat

Post autor: Mr Cat »

Wszyscy fani i sympatycy Pumy! Na prośbę Morri ogłaszam wszem i wobec, iż Puma oficjalnie dołączyła do Jaśminki i Pafnucego! :D
wyszła z kontenerka i juz była u siebie. Zwiedziła wszystkie kąty, a Pafnucy krok w krok za nią. Szybko go ustawiła, zagnała do kąta, sprała łapką i pokazała, że ona tu rządzi :shock: Pafnucy, mimo że większy, nie kwestionuje jej władzy, tylko pokornie kuli się w kącie i zasłania łapką...
Z Jaśminką sprawa wygląda zgoła inaczej. Kiedy Puma do niej startowała z warczeniem i łapką, to Jaśminka po prostu przewracała się na bok i udawała, że właśnie się relaksuje i nie należy jej przeszkadzać. One generalnie nie mają spięć, a "stare contest" wygrywa Jaśminka.
Za to kiedy Pafnucy próbuje tłuc Jaśminkę, Pumie włącza się taki radar w głowie i leci, rozpędza towarzystwo, po czym przegania jeszcze Pafnucego ze dwa razy po mieszkaniu :lol: A Jaśminka ma spokój i może się w spokoju relaksować na schodach lub kocim zydelku...
Także Pumeksik jest naszym strażnikiem :)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

ale suuuper! Swietnie, ze Pumcia trafiła na taki fajny domek z kotmi:))))))
Awatar użytkownika
Morri

wygląda na to, że dokocenie idealne ;)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
hanna

Post autor: hanna »

:brawo: :brawo: :brawo:
Sara
ODPOWIEDZ