Simba
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
Na razie takie rokowania są ostrożne - póki co konieczne jest dożywienie maluszka i gimnastyka. Wiemy, że to nie będzie dziś ani jutro.. Konsultację ortopedyczną planujemy na początku września, jak mały nabierze trochę ciałka i się rozrusza. Myślę, że wtedy będziemy mogli więcej powiedzieć o czasie rehabilitacji 

if you want the best seat in the house... move the cat.
- kotekmamrotek
Cynamon pisze:Cynamony miały okazję poznać kotecka u wetaJest przesłodki
![]()
![]()

Kotecek dzisiaj miał mały serwis - obcięliśmy pazurki. Igiełki już były ostre, czas najwyższy że się ich pozbyliśmy. A Simba grzecznie się dał obsłużyć - cały czas traktorzył przy tym, miałam go na kolanach i się nachylałam nad nim wobec czego non stop mnie barankował i robił noski eskimoski

Czujne oko Pana Doktora i Pani Doktor zauważyło poprawę

Teraz kocie dziecko już śpiulka - strasznie męczące popołudnie miał. Najpierw czynnie przeszkadzał w robieniu popołudniowego posiłku (miłości i mizianek akurat wtedy potrzebował najbardziej), później spacer i wizyta u doktora, zawarcie znajomości z Cynamonami

tak wyglądają nasze rowerki i żabki, więc Simba naprawdę mógł się zmęczyć

już próbuje, pierniczek jeden. Wczoraj przygotowuję posiłek dla ludzi, rezydentka siedzi w przejściu kuchnia-korytarz i z niepokojem paczy w stronę łazienki. Wychodzę, pacze, a tam Simba w połowie korytarza - jakoś główką musiał barykadę z kartonów staranowaćmisiosoft pisze:i oby tak dalej, a już niedługo będzie brykał po domu

Simba jest mega miziakiem. Nie ważne czyje ręce - pcha się i noś człowieku. Tutaj zagarnął ręce mojego brata:

poza tym, rozchodzi mi się po mieszkaniu
już kartony w ustawione w drzwiach nie stanowią dla niego przeszkody, wspina się, zeskakuje i pędzi do mnie. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie gdy 3minuty po zostawieniu go w łazience miałknął na mnie w kuchni
na tych, o, cudownych łapusiach pędzi

ps. właśnie siedzi na moich kolanach i mrrrrruczy

poza tym, rozchodzi mi się po mieszkaniu

na tych, o, cudownych łapusiach pędzi

ps. właśnie siedzi na moich kolanach i mrrrrruczy

Git, że ćwiczy girki z takim zapałem! 

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
a tu się nikt cały weekend nie zastanawia co się z kotkiem dzieje
otóż Simba był na mini urlopie od miasta, rozsiewał swoją słodycz u moich rodziców - zakochani wszyscy po uszu
Simba nie ma żadnych oporów - idzie tam, gdzie chcą go nosić i przytulać, nie ważne czy ręce damskie czy męskie, duże czy małe, obce czy znajome - ręce to ręce.
Simba porusza się coraz lepiej - unosi bioderka jak chodzi także mamy postępy widoczne
wciąż pływamy, rowerkujemy, masujemy poduszeczki i biegamy po mieszkaniu 
a nową ulubioną zabawką Simby jest... laczek
albo inny but
zabawa z kapciem jest niesamowicie pocieszna, do tego z kotkiem spokój na kilka minut bo tak go laczek zajmuje
sama słodycz

a jakby ktoś się zastanawiał, co jest powodem naszego zwycięstwa z Serbami w siatkówce - bardzo proszę, najmniejszy kibic polskiej reprezentacji:

otóż Simba był na mini urlopie od miasta, rozsiewał swoją słodycz u moich rodziców - zakochani wszyscy po uszu

Simba porusza się coraz lepiej - unosi bioderka jak chodzi także mamy postępy widoczne

a nową ulubioną zabawką Simby jest... laczek

sama słodycz

a jakby ktoś się zastanawiał, co jest powodem naszego zwycięstwa z Serbami w siatkówce - bardzo proszę, najmniejszy kibic polskiej reprezentacji: