A Birkuś spał ze mną w nogach, a Birkuś spał ze mną w nogach
właściwie to między nogami
a obok Birkusia leżał....
...
...
...
Flokuś!
i stykali się tyłeczkami i łapuszkami
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Muszę powiedzieć że Pupi ładnie się odnalazł w naszym stadku
z kociakami się bawi, do wujciów idzie się poprzytulać
człowieki są też coraz mniej straszne, wczoraj po wspólnej zabawie wędką z innymi kotami, wskoczył na łózko i wywalił plecki do miziania ( innych kotów obok mnie nie było )
Pupi to zdecydowanie kot uległy, spokojny i łagodny
idealny na dokocenie
Kocham Birka... On jest po prostu niesamowity. Nie dość że piękny z niego kot to jeszcze ten charakter...Miziak nad miziaki. Baranki rozdaje ludziom i innym kotom. Uwielbia się pieścić. To podrapac go za uszkiem a jeszcze poprosimy o bródkę ale za brzuszek to się nie obraże <3 Nie powiem, zazdrośnik z niego jest zwłaszcza jak inny kotek chce się poprzytulać to lubi wtrącić swoje łapuszki do głasków. Tego kota nie można nie kochać...
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Moje kochane chłopaki, czyli jednak nie pomyliłam się w ocenie ich charakterów, wszystko, co piszecie dziewczyny, zgadza się z moimi obserwacjami. Pupi jest spokojny i kochany, a Birki to energiczny, przesłodki przytulaczek.