Lara

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Lara postanowiła trochę zarobić na swoje utrzymanie i wystąpiła w reklamie polskich pomidorów.
Ale pomidory były takie dobre, że został tylko karton i Lara w nim pozuje do zdjęć :diabel:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kurciak

Post autor: Kurciak »

nigdy mnie jej oczy nie przestaną zachwycać!!!! :love: :love: :love:
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
kat

Dzisiaj nad ranem Lara weszła pod kołdrę i wtuliła się między mój tułów i rękę. Pyszczek wtuliła pod moją pachę i tak sobie spała. Nawet budzik Jej nie obudził. Miałam dobry powód, żeby pospać jeszcze pół godzinki dłużej, no bo przeciec nie będę budzić tak słodko śpiącego koteczka :diabel:
Kurciak

Post autor: Kurciak »

Kasiu, popełniła byś grzech ciężki gdybyś ją tak obudziła... Prośby Lary zostały wysłuchane :: :: ::
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
kat

Wczoraj wieczorem Lara razem ze mną ułożyła się na poduszce :)
Niestety nie spodobało się to mojej Tosi, która przegoniła Larę :(
Ale Lara i tak później przyszła znów :diabel:
Lara powinna mieć swojego człowieka, do którego będzie zdecydowanie mniejsza kocia konkurencja niż u mnie. Bo niestety Lara nie walczy o swoje. Domaga się uwagi, ale jak inny kot jest bardziej nachalny, to odpuszcza :(

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kat

Dzisiaj pierwszy raz na moim balkonie zawitały na chwilę dwie sikorki bogatki (tzn. tak mi się wydaje, że to sikorki, bo były pięknie żółto umaszczone)
Wypatrzyły Je Lara i moja Milo. Ptaki były na tylne odważne, że jedna przysiadła na moskitierze, a druga na chropowatej ścianie przy drzwiach balkonowych.
Niestety nie zdążyłam Im zrobić zdjęcia. Za to Lara i Milo jeszcze długo po Ich odlocie same miały odlot ;)
Siedziały przy drzwiach balkonowych i skrzeczały wyglądając przez szybę, o tak: klik
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

::
Awatar użytkownika
moorland

Post autor: moorland »

Lara też miała wczoraj sesję. Ona jest taka piękna, że chyba wszystkie jej zdjęcia tu zaraz wkleję :: ja nie wiem czemu o nią nie ma zapytań. Rzadko widzi się kota z tak imponującym wąsem, w ogóle cudownie pozuje.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kat

Ten brak zapytań to dla mnie zagadka :(
Piękne te zdjęcia!
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

nooo - te wąsiska ma zupełnie jak Rolek:)
Awatar użytkownika
kat

Lara oprócz tego, że jest piękna, ma też cudowny charakter.
Jest bardzo ugodowa w stosunku do kotów. Nie szuka z Nimi zaczepek. Atakowana, schodzi z drogi. Nawet jak się "odsyknie" to raczej na zasadzie: "spadaj, nie będę się z Tobą bić", bo po takim syku od razu odchodzi w inne miejsce.
W stosunku do ludzi jest bardzo kontaktowa. Nie boi się osób, które przychodzą w odwiedziny, nawet jeśli widzi Ich pierwszy raz. Oczywiście na początku zachowuje dystans i nie da się wziąć na ręce, ale przychodzi i ociera się o nogi, nadstawia łepek do głaskania i domaga się uwagi.
Kochany kot z Niej.
Awatar użytkownika
kat

Zimy jeszcze nie ma, ale kaloryfery już ciepłe, więc Lara nie przepuści takiej miejscówki ;)
Obrazek

Z innych rozrywek - lubimy obserwować ptaki za oknem :)
Obrazek

Podsumowując - dla Lary szukamy domu z ciepłymi kaloryferami i z ptasim telewizorem za oknem :)
Awatar użytkownika
MandM

Post autor: MandM »

kat pisze:Zimy jeszcze nie ma, ale kaloryfery już ciepłe, więc Lara nie przepuści takiej miejscówki
Ona przy tym reguluje temperaturę w mieszkaniu żebyś nie miała ani za ciepło ani za zimno ::
Awatar użytkownika
Nadira

Post autor: Nadira »

MandM pisze:
kat pisze:Zimy jeszcze nie ma, ale kaloryfery już ciepłe, więc Lara nie przepuści takiej miejscówki
Ona przy tym reguluje temperaturę w mieszkaniu żebyś nie miała ani za ciepło ani za zimno ::
Pochłania nadmiar ciepła i magazynuje na później. A my się dziwimy, czemu koty to takie świetne termofory :D
Awatar użytkownika
kat

Głupia amerykańska zabawka, a Lara jest nią zafascynowana ;)
ODPOWIEDZ