Carlos i Santana
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
Carlos na szczęście trochę lepiej po zastrzykach, śniadanko zjadł ładnie, ale nawet nie chcę się cieszyć bo wczoraj rano też było ok
ale mówię Wam jak go zobaczyła, taką małą chudą kuleczkę futerka, zgęziałą, trzęsącą się od temperatury...
raz dwa w kocyk opatulony i wio do weta
bidoki moje małe
a takie fajne są chłopaki, że traktorzą ino na nie spojrzysz
ale mówię Wam jak go zobaczyła, taką małą chudą kuleczkę futerka, zgęziałą, trzęsącą się od temperatury...

bidoki moje małe

a takie fajne są chłopaki, że traktorzą ino na nie spojrzysz

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

dzisiaj chłopcy mieli wyraźnie lepszy dzień, bo wreszcie zaczęli być bardziej aktywni
a teraz parę dowodów na to dlaczego powinni mieć wspólny dom - kocie towarzystwo jest im niezbędnie potrzebne, na pewno nie nadają się na jedynaków
są bardzo miziaści, włączają traktorek jak tylko się na nich spojrzy, głównie Carlosek

a teraz parę dowodów na to dlaczego powinni mieć wspólny dom - kocie towarzystwo jest im niezbędnie potrzebne, na pewno nie nadają się na jedynaków

są bardzo miziaści, włączają traktorek jak tylko się na nich spojrzy, głównie Carlosek
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

chłopcy po wizycie
gik w tyłek
antybiotykoterapii ciąg dalszy
zmiany na językach w rozkwicie
Carlos właśnie zjadł kolację, oby nie
Santana jest w trochę lepszej kondycji, ale on od samego początku był silniejszy i większy
tak więc leczymy się wytrwale
kurde zapomniałam, że kupę do badania miałam zawieść
nic to zawiozę na weekend

antybiotykoterapii ciąg dalszy
zmiany na językach w rozkwicie

Carlos właśnie zjadł kolację, oby nie

Santana jest w trochę lepszej kondycji, ale on od samego początku był silniejszy i większy
tak więc leczymy się wytrwale

Moje Tymczaski kochane