Ronja, Birk i Pupiszonek

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Kurciak

Post autor: Kurciak »

Birk jest cudownym kotem. Kocha człowieka całym swoim serduszkiem. Po nocy gdy nie może spać z człowiekiem z samego rana stoi pod drzwiami sypialni i miauka by mu je otworzyć. A gdy wejdzie... mruczenia, baranków i głasków nie ma końca. Chcenie napisać czy zadzwonić gdzieś z łóżka? No Way! Birkuś główką wypchnie Wam telefon z ręki by tylko ta mogła jego głaskać. A jak przytula się do człowieka...Mistrzostwo. Ostatnio położyłam się do spania przed nocką, na boku, Birkuś przyszedł, boczkiem położył się na moim boku a główkę położył na policzku a że ślinił się przy tym niesamowicie to i ja tego na sobie doznałam :love:

Birk docenia ciepło domowego kaloryfera :cool:
Obrazek
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

chciałam pokazać na zdjęciach brzydkie oko Pupiego ( choć już mamy dużą poprawę )

i tak ładnie chłopak zapozował

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
marinella

Pupiszonkowe oko dużo lepiej ale nadal kropimy i podajemy tabletki

w związku z tym nasze relacje nieco się ochłodziły :twisted: :twisted: :twisted: albo inaczej, co niektórzy utrzymują na wszelki wypadek bezpieczny dystans :wink:
Obrazek
Kurciak

Czy ja już mówiłam, że kocham Birka? :hm: On jest taki... CUDOWNY! właśnie wróciłam z pracy do domu po delikatnie mówiąc bardzo złym dniu... a on.. przyszedł się od razu poprzytulać i chyba stwierdził, że jestem brudna bo tak się oślinił, że cała mokra jestem :: :: :: w jego przytulanie wygląda tak, że wchodzi on całym sobą na człowieka tu pyszczek do twarzy przytuli a za chwile w rękę potem się w jedną stronę przewróci, za chwilę w drugą... To kot, z którym można zrobić wszystko, takiej cierpliwości nie widziałam. Choć nie widziałam jeszcze jak reaguje na dzieci to jednak na ile go poznałam to chyba mogę stwierdził, że byłby dla nich równie dobrym towarzyszem jak i dla dużych dzieci ::
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

pewnie wyczuł Twój nastrój i postanowił Ci go poprawić :) cudowny zwierzak :)
Kurciak

Jest CUDOWNY!!! Zawsze marzyłam o takim kocie, a trafiały mi się piekne i bardzo niezależne kocice :twisted:
Awatar użytkownika
Lunix

Post autor: Lunix »

Kurciak pisze:Zawsze marzyłam o takim kocie, a trafiały mi się piekne i bardzo niezależne kocice :twisted:
no i doczekałaś się :aniolek:
if you want the best seat in the house... move the cat.
Kurciak

Birk stwierdził ostatni, że ulubionym przyjacielem kota jest ciepły kaloryfer... godzinami potrafi na nim przesiadywać... tylko mu mojemu zdziwieniu nauczył się pokręcać na nim temperaturę :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
marinella

Pupi już w pełni się zaaklimatyzował
Jak wracam sprawdza zakupy czy aby wszystko kupiłam, wariuje z kociakami, tuli się wieczorami, jak to domowy kot

zobaczcie jaki piękny do tego

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:serce:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

To pierwsze zdjęcie :fear:
Natalia - Ty koty wypychasz?????
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

kotekmamrotek pisze:To pierwsze zdjęcie :fear:
Natalia - Ty koty wypychasz?????
:jebanewalentynki:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Kurciak

Birk rośnie jak na drożdzach.... nie wiem jak Pupi ale Birkus jest wielki :shock: Hancię już przerósł i chyba ma zamiar przegonić Flokusia który do małych kotów też nie należy... zauważyliśmy, że urosły mu łapki... będzie duuuuży z niego kocurro :: dużo ciałka do kochania :D

o jak mi dobrze...
https://www.youtube.com/watch?v=FpI-tGM ... dC5u0sJFDl
Awatar użytkownika
marinella

Pupi jaki jest każdy widzi... znaczy się piękny jest ::

Obrazek

rojbruje z Olkiem na całego , dzięki tej dwójce nasza choinka już dwa razy zrobiła skłon do ziemi :patyk: :patyk:

ale my no co ty

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
marinella

Pupi wypatruje nowego domu ale chętnych na razie brak
nasze realcje zdecydowanie się poprawiają odkąd nie dostaje już leków i nie kropię mu oczu

i zdarł mi wszystkie wąsy od naklejkowych kotków na scianie :evil: :lol:
Obrazek
ODPOWIEDZ