Floki

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Kurciak

Post autor: Kurciak »

Tez się cieszę niewyobrażalnie, przede wszystkim, że wiem, że Bedzie miał u Salemki wspaniały domek :-) Po prostu brak mi słów by opisać radość ::s
Nawet nie chciałam pisać jak miłych gości miał Flokuś ostatnio, że by nie zapeszyć (strasznie przesądna jestem) ale teraz.. i nawet dostał zabawkę, którą lubi się bawić chociaż nie do końca nadal ogarnia jak złapać piłeczkę, taka gapa z niego :aniolek:
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

rewelacja!! :)
Kurciak

Bo przed spaniem trzeba być czystym i umytym :D
https://www.youtube.com/watch?v=FpI-tGM ... fo&index=1
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Mniam, mniam, jaki dobry Birkuś :)
Awatar użytkownika
Salemka

Post autor: Salemka »

:)
Nie możemy się już doczekac!
"Cats do not go for a walk to get somewhere but to explore" - Sidney Denham
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

i wcale się nie dziwię:))))
Kurciak

Floki robi się...hmm.. jak to nazwać... ehhh brak mi słów, sami oceńcie. To że Flokuś śpi z ludziami i to uwielbie nie jest nowością. Jednakże dziś... w łóżku spaliśmy z TŻ na łyżeczko-kanapeczkę albowiek spiąc na boku dołączył do nas Flokuś, który stwierdził, że dopasuje sie do śpiących ludzi i wtrąci się pomiędzy nas.No i położył się na środku na swoim prawym boczku wypełniając wolną przestrzeń a ja go przytuliłam, kładąc rękę jego lewym boku i czując jak to jego małe serduszko bije... Każdy kotek mruczy winny sposób. Flokuś mruczy bardzo cicho,delikatnie tak subtelnie...czasem trzeba mocno nadstawić ucha aby cokolwiek usłyszeć... ale w nocy słychać było...to mruczenie połączone z biciem jego serduszka...
:jebanewalentynki: Floki
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Kurciak pisze:Floki robi się...hmm.. jak to nazwać... ehhh brak mi słów, sami oceńcie. To że Flokuś śpi z ludziami i to uwielbie nie jest nowością. Jednakże dziś... w łóżku spaliśmy z TŻ na łyżeczko-kanapeczkę albowiek spiąc na boku dołączył do nas Flokuś, który stwierdził, że dopasuje sie do śpiących ludzi i wtrąci się pomiędzy nas.No i położył się na środku na swoim prawym boczku wypełniając wolną przestrzeń a ja go przytuliłam, kładąc rękę jego lewym boku i czując jak to jego małe serduszko bije... Każdy kotek mruczy winny sposób. Flokuś mruczy bardzo cicho,delikatnie tak subtelnie...czasem trzeba mocno nadstawić ucha aby cokolwiek usłyszeć... ale w nocy słychać było...to mruczenie połączone z biciem jego serduszka...
:love:
Awatar użytkownika
Salemka

Post autor: Salemka »

Kurciak pisze:Floki robi się...hmm.. jak to nazwać... ehhh brak mi słów, sami oceńcie. To że Flokuś śpi z ludziami i to uwielbie nie jest nowością. Jednakże dziś... w łóżku spaliśmy z TŻ na łyżeczko-kanapeczkę albowiek spiąc na boku dołączył do nas Flokuś, który stwierdził, że dopasuje sie do śpiących ludzi i wtrąci się pomiędzy nas.No i położył się na środku na swoim prawym boczku wypełniając wolną przestrzeń a ja go przytuliłam, kładąc rękę jego lewym boku i czując jak to jego małe serduszko bije... Każdy kotek mruczy winny sposób. Flokuś mruczy bardzo cicho,delikatnie tak subtelnie...czasem trzeba mocno nadstawić ucha aby cokolwiek usłyszeć... ale w nocy słychać było...to mruczenie połączone z biciem jego serduszka...
Ciekawe czy z nami też tak będzie...
<3
"Cats do not go for a walk to get somewhere but to explore" - Sidney Denham
Kurciak

Salemka pisze:
Ciekawe czy z nami też tak będzie...
<3
Będzie :) trzeba będzie dać mu tylko czasu na aklimatyzację i będzie dobrze:)
Kurciak

Floki: Ciociu? Czy Ty pamiętasz naszą rozmowę z lipca? Wiem, że pamiętasz ale przypomnę Ci i tak..
"Floki: Ciociu, czy ktoś mnie kiedyś pokocha??
Opiekunka: Tak Synku. Przecież wiesz, że ja Cię kocham.
Floki: Ale nie tak... Czy myślisz, że ktoś mnie kiedyś pokocha, że zechce mnie tylko dla siebie. Tak wiesz...tak na stałe... Bo ja wiem, że jestem zwykłym kotkiem, nie tak kolorowym jak inne, że nie jestem rasowy tylko czarno-biały z plamą na pyszczku... :cry: Mam swoje humorki ale Ciociu kto ich nie ma... Tylko że ja TAK BARDZO KOCHAM CZŁOWIEKA... tak bardzo chciałbym mieć już swojego człowieka...
Opiekunka:Synku, gdzieś tam w świecie jest człowiek, który Cię kocha tylko on jeszcze tego nie wie. Musimy mu Ciebie pokazać, żeby Cię zobaczył i już nigdy Cię nie przestał Cię kochać! Tylko trzeba do niego dotrzeć a to chwilkę może zająć. Więc musimy być cierpliwi.
Floki: Dobrze Ciociu, wierzę CI. To ja położę się obok Ciebie i poczekam na Swojego Człowieka.."

Bo Ciociu... Ostatnio odwiedza nas ta miła Pani z tym Panem i oni chcą mnie głaskać i są tacy mili dla mnie i troszkę nie bardzo wiem dlaczego? Czy to są Moi przyszli Ludzie? Czy to na nich czekałem i to o nich mi opowiadałaś? Bo jak tak, to ja się boję... Boję się, czy mnie pokochają, czy zaakceptują mnie takim jakim jestem z moimi wadami? Wiesz, że potrzebuje troszkę czasu by zaufać ludziowi...by swobodnie mógł mnie miziać po główce i po łapkach... ale jak on mi da ten czas to ja się odwdzięczę. Pougniatam go po główce, pomrucze a nawet Ciociu poślinię ich troszkę z radości! Ale wierzę, że warto było czekać
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

o mammuniuuuu :love: :love: : love:
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
hanna

Post autor: hanna »

Obrazek
Sara
Awatar użytkownika
Lunix

Post autor: Lunix »

:cry3: no i po co tak ładnie piszesz? wzruszyłam się :cry3:

Flokusiu :love:
if you want the best seat in the house... move the cat.
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Lunix pisze: :cry3: no i po co tak ładnie piszesz? wzruszyłam się :cry3:
Dokładnie :oops:
Kciuki za szybką aklimatyzację Flokiusia :ok:
Obrazek
ODPOWIEDZ