Pedro

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
moorland

Post autor: moorland »

julija pisze: tak tak moje drogie Panie Pedro się rusza!!!
nie może być :shock: widziałam go z myszką tylko w pozycji leżącej
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Napiszę tylko gwoli pocieszenia, że Karmelek w siedzibie też na początku strasznie bał się Pedra - syczał na niego, uciekał; a później kocury noskowały:) Zatem bądź dobrej myśli!
julija

Post autor: julija »

kotekmamrotek pisze:Napiszę tylko gwoli pocieszenia, że Karmelek w siedzibie też na początku strasznie bał się Pedra - syczał na niego, uciekał; a później kocury noskowały:) Zatem bądź dobrej myśli!
no to jestem :lol:
julija

Nasz rosły chłopak ma ful apetyt, aczkolwiek podczas zabaw i przemieszczania się między łóżkami zgubił troszkę brzuszka. Antybiotyk skończony, ale w przyszłym tygodniu jedziemy do weta żeby się upewnić, że wszystko w porządku, na później zostanie nam tylko szczepienie.
Po dwóch dniach pobytu w dt chłopak sam się wprosił na kanapę (akurat na niej leżałam i nie zwracał uwagi gdzie leżę ja i moja twarz :wink: )
Pedro uwielbia "tańczyć" z myszką, ganiać sznurek i spać w kartonie. Trwa nadal socjalizacja z rezydentkami, ale dziewczyny są bardzo uparte i nie pozwalają mu na zbyt blisko kontakt, chociaż on by chciał baaaaardzo. Całkiem nieźle ogarnia przestrzeń, wczoraj gdy wróciłam do domu zastałam go na "kocim miejscu" na atresoli! a kocie miejsce to specjalna poduszka na moim łóżku, na której jednak ja spać nie mogę, tylko futra :twisted:
niestety koleżka nie wie za dużo o pozowaniu więc zdjęcia ciężko się robi :hmm:
w tej chwili Pedro śpi na kanapie i troszkę zapomina, że kanapa jak jedzenie też się może skończyć, łepek już mu zwisa hi hi.

na pewno nie zmieniło się jedno mruczenie/miziakowanie/drapanie/lelochowanie uwielbia jak się go dotyka nawet małym palcem stopy, nie ważne czym ważne żeby dotykać...ach
Pedro pozdrawia!

taką paszczę mam gdy ziewam w trakcie miziania!
Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 gru 2014, 13:58 przez julija, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Caterina

Post autor: Caterina »

Super, że chłopak tak dobrze się czuje w dt :) Trzymamy kciuki aby ten miziasty przystojniak szybko znalazł ds :wink:
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

julija pisze:w przyszłym tygodniu jedziemy do weta żeby się upewnić, że wszystko w porządku, na później zostanie nam tylko szczepienie.
kurka felek mam nadzieję, że nie spotkają nas żadne twarde ani mokre przygody po drodze, cobym auta po tej wycieczce odkażać nie musiała :twisted: :lol:
nie mogę, Kot na mnie leży.
julija

założę mu majty!
Awatar użytkownika
moorland

Post autor: moorland »

ale z niego misiu, prawie jak Drucik :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

julija pisze:założę mu majty!
:ok: :ok: :ok:
nie mogę, Kot na mnie leży.
KASIAIKRZYS

Post autor: KASIAIKRZYS »

słodko wygląda!
Pozdrawiamy Kasia i Krzyś
julija

bo taki słodki jestem!

Obrazek

muszę nagrać filmik jak grubasek za sznurkiem biega. choć biega to za dużo powiedziane, bardziej obraca się z jednego boku na drugi ::
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

powiem że grubasiem jest już zainteresowanych kilka osób :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

wcale, ale to wcale się nie dziwię:)))
julija

super! to muszę go odpicować :cool: uczulenie już prawie zeszło, tylko futerko musi odrosnąć, jeszcze też trochę z nosa cieknie, ale już całkiem nieźle to wygląda. apetyt na swoim standardowym wysokim poziomie. poziom niezgrabności podczas schodzenia z drabiny osiągnięty, przyciąganie+brzuszek robią swoje :P
Kociarze

Post autor: Kociarze »

.... z ciekawością śledzimy informacje o tym miziastym Kociaku którego przywieźliśmy do Kociego Pazura, co słychać u Pedra, czy jest już ktoś chętny na jego adopcję? Chcielibyśmy żeby trafił w bardzo dobre i odpowiedzialne ręce ...
ODPOWIEDZ