Kri pisze:A zniewaga "normalny czarny kot" nigdy nie zostanie zapomniana!
Negra
Moderatorzy: crestwood, Migotka
normalny czyli normalny a nie kiler mordercaKri pisze:Phi, no wiesz!!! Ostra, to nie znaczy, że nie w formie. Czarna zawsze jest fit.Asia_B pisze:ja myślałam, że łona wielka przeogromnie a tu pacze - normalny czarny kot
A zniewaga "normalny czarny kot" nigdy nie zostanie zapomniana!
ktoś Jej ewidentnie złą reklamę robił dotychczas
Do zobaczenia Aniele
po prostu oddać nie chciała to robiła tak żeby i chętnych nie byłoAsia_B pisze:normalny czyli normalny a nie kiler mordercaKri pisze:Phi, no wiesz!!! Ostra, to nie znaczy, że nie w formie. Czarna zawsze jest fit.Asia_B pisze:ja myślałam, że łona wielka przeogromnie a tu pacze - normalny czarny kot
"Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
i się wydałokiniek pisze:po prostu oddać nie chciała to robiła tak żeby i chętnych nie byłoAsia_B pisze:normalny czyli normalny a nie kiler mordercaKri pisze:Phi, no wiesz!!! Ostra, to nie znaczy, że nie w formie. Czarna zawsze jest fit.Asia_B pisze:ja myślałam, że łona wielka przeogromnie a tu pacze - normalny czarny kot
Że z Negry anielica? Dziś rano nie była taka głodna i dotknąć jędza się nie dała.
A w ogóle, to ciekawe skąd Ptyśka ma dwie krwawe kropki na nosie...
16 kg uzbrojonego w zęby psa vs 3,5 kg uzbrojonego w brak zębów i połowiczny brak słuchu kota. I co? Ptyś się boi tej czarnej zołzy, że hej!
A w ogóle, to ciekawe skąd Ptyśka ma dwie krwawe kropki na nosie...
16 kg uzbrojonego w zęby psa vs 3,5 kg uzbrojonego w brak zębów i połowiczny brak słuchu kota. I co? Ptyś się boi tej czarnej zołzy, że hej!
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
Kochana moja, czarna, niepokorna, przepięknie wolna i zawsze mająca swoje zdanie biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem. [*] Bardzo, bardzo mi Cię brakuje.
Najcudowniejsza zołzo... <3
Najcudowniejsza zołzo... <3
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/