Mikuś
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Tak, tyle, że Dyniutek miał usuwane wszystkie resztki zębów, to może być ta różnica. Doktor Karaś powiedział, że może go boleć, ale jak będzie chciał jeść, to niech je tyle ile chce, tym lepiej dla niego 
pytałam też o suchą karmę (którą bardzo lubi) i powiedział to samo, że jak chce, to niech sobie je, bo właściwie koty i tak głownie wsysają chrupki, nie rozdrabniając ich, a poza tym - jeśli wcześniej go bolało i szamał chrupki, to już się nauczył co robić

pytałam też o suchą karmę (którą bardzo lubi) i powiedział to samo, że jak chce, to niech sobie je, bo właściwie koty i tak głownie wsysają chrupki, nie rozdrabniając ich, a poza tym - jeśli wcześniej go bolało i szamał chrupki, to już się nauczył co robić

Mikusia pogonie za karmą 
Mikuś jest śliczny, wyleczony, totalny miziak i przytulak, uwielbiający leżenie na kolanach człowieka.
Wiele osób się Nim zachwyca, ale nikt nie chce Go adoptować.
Żadnych zapytań...
Zadziwia mnie to...

Mikuś jest śliczny, wyleczony, totalny miziak i przytulak, uwielbiający leżenie na kolanach człowieka.
Wiele osób się Nim zachwyca, ale nikt nie chce Go adoptować.
Żadnych zapytań...
Zadziwia mnie to...
kat pisze:Mikusia pogonie za karmą

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

- kotekmamrotek