Mikuś
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
Mikuś przez kilka dni po usunięciu zębów wymiotował.
Dostał antybiotyk, ale nie było efektów, wymioty nadal się pojawiały.
Zaczęłam Mu więc podawać probiotyk, dostał już 3 kapsułki i jak na razie wymiotów nie ma
Oby tak pozostało.
Od kiedy pojawiły się u mnie Otylia i Parys mam mniej czasu dla Mikusia
Biedaczek tak jest spragniony mojego towarzystwa, że jak wchodzę do Niego, to nie odstępuje mnie na krok. A jak tylko usiądę na fotelu, to od razu jest na kolanach.
Chyba muszę się sklonować dla Niego. To jest niesamowicie towarzyski kot, własciwie taki trochę koto-pies
I taki jest śliczny:

Proszę się zakochiwać w przytulastym przystojniaku
Dostał antybiotyk, ale nie było efektów, wymioty nadal się pojawiały.
Zaczęłam Mu więc podawać probiotyk, dostał już 3 kapsułki i jak na razie wymiotów nie ma
Oby tak pozostało.
Od kiedy pojawiły się u mnie Otylia i Parys mam mniej czasu dla Mikusia
Biedaczek tak jest spragniony mojego towarzystwa, że jak wchodzę do Niego, to nie odstępuje mnie na krok. A jak tylko usiądę na fotelu, to od razu jest na kolanach.
Chyba muszę się sklonować dla Niego. To jest niesamowicie towarzyski kot, własciwie taki trochę koto-pies
I taki jest śliczny:
Proszę się zakochiwać w przytulastym przystojniaku
Mikuś tak sobie znosi upały 
Większość dnia przesypia wyciągnięty na podłodze albo na swoim ulubionym fotelu.
Czasami tylko wykazuje jakąś minimalną chęć do zabawy - np. takiej: filmik
Jak tylko trafił do mnie na dt, nie przyszłoby mi do głowy, żeby tak się z Nim bawić, bo od razu chwytał mocno zębami. Ale już od dawna tak nie jest
Teraz oczywiście też próbuje chwytać zębami, ale jest to już forma zabawy, nie zaciska ich. Pazurki też chowa.
A na tym filmiku widać, ze Mikuś ma już tylko dwa kiełki
Większość dnia przesypia wyciągnięty na podłodze albo na swoim ulubionym fotelu.
Czasami tylko wykazuje jakąś minimalną chęć do zabawy - np. takiej: filmik
Jak tylko trafił do mnie na dt, nie przyszłoby mi do głowy, żeby tak się z Nim bawić, bo od razu chwytał mocno zębami. Ale już od dawna tak nie jest
A na tym filmiku widać, ze Mikuś ma już tylko dwa kiełki