A fotki rewelacyjne
2 maluchy spod Politechniki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- fuerstathos
- drevni.kocur
A jakie to niegrzeczne!
Dzisiaj przez nich wstałam o 5 rano.
Chłopaki bardzo różnią się charakterami. Milo jest bardziej zrelaksowany i ma wszystko w pompie. Śpioszek z niego i pieszczoszek. Cosmo to mała gaduła (głównie maruda) i świrus. Pyskuje, zawodzi, narzeka, mrrrrrrrauczy i wariuje. Wszystko o wiele bardziej przeżywa niż Milo. Zgonienie go z blatu to dla niego trauma.
Nerwowy bywa i niespokojny.
Dzisiaj przez nich wstałam o 5 rano.
Chłopaki bardzo różnią się charakterami. Milo jest bardziej zrelaksowany i ma wszystko w pompie. Śpioszek z niego i pieszczoszek. Cosmo to mała gaduła (głównie maruda) i świrus. Pyskuje, zawodzi, narzeka, mrrrrrrrauczy i wariuje. Wszystko o wiele bardziej przeżywa niż Milo. Zgonienie go z blatu to dla niego trauma.
- drevni.kocur
a wysyłacie za pobraniem
może jak poczta przyjdzie to zostanie zaakceptowany przez mojego samca
Pipi tęskni do towarzystwa
a ja nie umiem nic zrobic...przecież to żaden problem...tylko szczepienia podwójne...no i sterylizacja czy kastracja
jedzenie to przecież też nie taka tragedia, a Niula miałaby młodszego braciszka
i takiego podobnego do niej 
- drevni.kocur
tylko czy ten słodziak tak długo domku nie znajdzie
a tak wogóle to myślicie, ze Pipi by zaakceptowała młodszego towarzysza?? U Agaty mieszkała z innymi kotami
ale były starsze.....
Od dzis zaczynam małymi kroczkami prace nad moim stworem
musi byc jakiś sposób
skoro pokochał Niusie...choć się nie przyznaje oczywiscie to chyba jest nadzieja 
Od dzis zaczynam małymi kroczkami prace nad moim stworem
- drevni.kocur
Milo jest spokojny, leniuszek, śpioszek, ale ciekawski i inteligentny, wesoły, mruczak.drevni.kocur pisze:Ewcia napisz może coś więcej o charakterze chłopaków. Opisik na adopcjach jest dość ubogi, a przecież nie napiszę, że z nich niegrzeczne marudy
Cosmo - gaduła, mrauczy, "odpowiada", towarzyski względem człowieka, postrzelony, bardzo ruchliwy, trochę niezdara, przytulasty.
kociaki bardzo szybko sie dogadują. Ale musiałabyś przypilnować kastracji obu, żeby się nie sparowały.Katka pisze:a tak wogóle to myślicie, ze Pipi by zaakceptowała młodszego towarzysza??
trzeba wyjasnić Tz ze to Pipuch wyraznie dała do zrozumienia ze czeka na drugiego kota 
a tak serio
jesli to jedno razowe to powiedzmy ze sie zdarzyło choc nie powinno
ale trzeba ją obserwować bo siuki poza kuwetą niestety zazwyczaj zwiastują niemiłe wiesci chorobowe
ale nie straszę ... obserwuj
nie zmieniłas zwirku ? moze kuweta była ciut brudniejsza ?
ja pamietam jak mi sie raz nie chciało posprzatać i stwierdziołam ze odłoze to na dzien nastepny,jeden z moich słodkich kotków walnął centralnie wielkie koopsko przed kuwete
sprzątalam szybciutko
a tak serio
jesli to jedno razowe to powiedzmy ze sie zdarzyło choc nie powinno
ale trzeba ją obserwować bo siuki poza kuwetą niestety zazwyczaj zwiastują niemiłe wiesci chorobowe
ale nie straszę ... obserwuj
nie zmieniłas zwirku ? moze kuweta była ciut brudniejsza ?
ja pamietam jak mi sie raz nie chciało posprzatać i stwierdziołam ze odłoze to na dzien nastepny,jeden z moich słodkich kotków walnął centralnie wielkie koopsko przed kuwete
sprzątalam szybciutko