2 maluchy spod Politechniki

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fuerstathos

Post autor: fuerstathos »

No są przepiękni :serce:
A fotki rewelacyjne
Obrazek
Awatar użytkownika
drevni.kocur

Post autor: drevni.kocur »

A jakie to niegrzeczne!
Dzisiaj przez nich wstałam o 5 rano. :evil:

Chłopaki bardzo różnią się charakterami. Milo jest bardziej zrelaksowany i ma wszystko w pompie. Śpioszek z niego i pieszczoszek. Cosmo to mała gaduła (głównie maruda) i świrus. Pyskuje, zawodzi, narzeka, mrrrrrrrauczy i wariuje. Wszystko o wiele bardziej przeżywa niż Milo. Zgonienie go z blatu to dla niego trauma. ;) Nerwowy bywa i niespokojny.
Awatar użytkownika
Katka

Post autor: Katka »

Gdybym tylko mogła :) z miejsca...Milo to moja nowa miłość zaraz po pIpi oczywiści ;) :szok: :dance:
Awatar użytkownika
drevni.kocur

Chłopaki mialy być trochę "osłabione", "spowolnione"po sczepieniu. Gdzieeeee tam. Płonne me nadzieje. Właśnie zwisają do góry nogami na drapaku. ::
Awatar użytkownika
Katka

a wysyłacie za pobraniem ;) może jak poczta przyjdzie to zostanie zaakceptowany przez mojego samca :: Pipi tęskni do towarzystwa :) a ja nie umiem nic zrobic...przecież to żaden problem...tylko szczepienia podwójne...no i sterylizacja czy kastracja :) jedzenie to przecież też nie taka tragedia, a Niula miałaby młodszego braciszka :) i takiego podobnego do niej :lol:
Awatar użytkownika
drevni.kocur

Pracuj nad tżtem wytrwale. Milimetr po milimetrze, a uda się na pewno. :)
Awatar użytkownika
Katka

tylko czy ten słodziak tak długo domku nie znajdzie ;) a tak wogóle to myślicie, ze Pipi by zaakceptowała młodszego towarzysza?? U Agaty mieszkała z innymi kotami :) ale były starsze.....
Od dzis zaczynam małymi kroczkami prace nad moim stworem ;) musi byc jakiś sposób ;) skoro pokochał Niusie...choć się nie przyznaje oczywiscie to chyba jest nadzieja :twisted:
Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

Ewcia napisz może coś więcej o charakterze chłopaków. Opisik na adopcjach jest dość ubogi, a przecież nie napiszę, że z nich niegrzeczne marudy :P
Awatar użytkownika
drevni.kocur

drevni.kocur pisze:Ewcia napisz może coś więcej o charakterze chłopaków. Opisik na adopcjach jest dość ubogi, a przecież nie napiszę, że z nich niegrzeczne marudy :P
Milo jest spokojny, leniuszek, śpioszek, ale ciekawski i inteligentny, wesoły, mruczak.
Cosmo - gaduła, mrauczy, "odpowiada", towarzyski względem człowieka, postrzelony, bardzo ruchliwy, trochę niezdara, przytulasty.
Katka pisze:a tak wogóle to myślicie, ze Pipi by zaakceptowała młodszego towarzysza??
kociaki bardzo szybko sie dogadują. Ale musiałabyś przypilnować kastracji obu, żeby się nie sparowały. ;)
Awatar użytkownika
drevni.kocur

Ostatnie już:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Katka

Moja Niula ma sterylizację za miesiąc bo pani Zaneta stwierdziła, ze jeszcze moze poczekać....wtedy też okaże się co z jej pupcia ale to inna historia :) pracuje nad TŻetem namietnie :) narazie rozkochuje go w Pipi ;)
Awatar użytkownika
Katka

Mój misterny plan rozkochania Tżeta w Milo niestety narzie upadł bo Pipuch się zsiusiała na kołdrę (nie wiem dlaczego, pierwszy raz jej sie to zdarzyło) no i teraz awantura :sado:
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

a Pipuch ile juz ma miesiecy ?
Moze czas pomysleć o sterylece
Obrazek
Awatar użytkownika
Katka

Pipi ma już podobno 6 :) w czwartek byłam u Pani Żanety i stwierdziła, ze jeszcze miesiąc można spokojnie poczekać :) a to siusianie może coś oznaczać?? bo to moje pierwsze kociątko i nie mam zbyt dużej wiedzy poza przeczytana i tą którą sama stopniowo zdobywam ;)
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

trzeba wyjasnić Tz ze to Pipuch wyraznie dała do zrozumienia ze czeka na drugiego kota ;)

a tak serio
jesli to jedno razowe to powiedzmy ze sie zdarzyło choc nie powinno
ale trzeba ją obserwować bo siuki poza kuwetą niestety zazwyczaj zwiastują niemiłe wiesci chorobowe
ale nie straszę ... obserwuj

nie zmieniłas zwirku ? moze kuweta była ciut brudniejsza ?
ja pamietam jak mi sie raz nie chciało posprzatać i stwierdziołam ze odłoze to na dzien nastepny,jeden z moich słodkich kotków walnął centralnie wielkie koopsko przed kuwete
sprzątalam szybciutko :twisted:
Obrazek
ODPOWIEDZ