Afryka

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eva

Afryka

Post autor: Eva »

Afryka
czarna jak czarny ląd, przepiękna, długowłosa Kocica. Odłowiona na sterylizację i kontrolę łapki, na którą utykała. Okazuje się oswojoną, łaknącą bliskości istotą... Łapka na szczęście okazała się nie uszkodzona, Kotce dokuczał ropień, który został oporządzony podczas zabiegu sterylizacji.
Podczas badań wstępnych u Afryki stwierdzono podejrzenie nosicielstwa wirusa Fiv.
Afryka szuka domu.
Obrazek

Obrazek

album ze zdjęciami Afryki
Ostatnio zmieniony 14 lut 2018, 19:24 przez Eva, łącznie zmieniany 2 razy.
nie mogę, Kot na mnie leży.
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

Ale super imię, no i te oczy...
m_adzik

Post autor: m_adzik »

:love:
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Piękna Panna! :kwiatek:
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Afryka jest cudownym kotem - towarzystwa człowieka łaknie jak kania dżdżu... Kiedy tylko podejdzie się do klatki - juz jest na nogach, juz ociera sie o pręty, już chce na ręce... Skradła mi serce Koteczka :serce:
Awatar użytkownika
KrisButton

Post autor: KrisButton »

kotekmamrotek pisze:Afryka jest cudownym kotem - towarzystwa człowieka łaknie jak kania dżdżu... Kiedy tylko podejdzie się do klatki - juz jest na nogach, juz ociera sie o pręty, już chce na ręce... Skradła mi serce Koteczka :serce:
Niech sobie myśli co kto chce, że facet i takie rzeczy, ale mnie to ... Mnie też skradła serce i bardzo wierzę w to, że szczęście uśmiechnie się też do tej koci, jak do Wiedżmina czy Babcyjki, widać, czuć, słychać, że ta kocia bardzo potrzebuje żyć poza klatką, to kot który do życia oprócz powietrza i jadła, potrzebuje człowieka.
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

bo ludzie myślą często, że kotu wystarczy pełna miska i ciepłe posłanie - musieliby zobaczyć, jak nasze futra bardzo czekają na głaski, często wolą się przytulić do ręki, która podaje miseczkę, niż jeść...
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Nie tylko domowe koty tak mają...
Wczoraj dokarmiałam bezdomne koty na jednym z osiedli. Jeden z kocurków wolał się poprzytulać do mnie, niż jeść. A raczej nie był najedzony... Inne koty rzuciły się do misek, a On dopiero jak mnie odprowadził, to wrócił i zaczął jeść, bo widziałam z daleka, że podszedł do miski.
Obiecałam Mu, że jak tylko zrobi się luźniej w Fundacji (oby adopcje ruszyły pełną parą), przyjadę po Niego i znajdę Mu dobry dom...
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

kat pisze:Nie tylko domowe koty tak mają...
Wczoraj dokarmiałam bezdomne koty na jednym z osiedli. Jeden z kocurków wolał się poprzytulać do mnie, niż jeść. A raczej nie był najedzony... Inne koty rzuciły się do misek, a On dopiero jak mnie odprowadził, to wrócił i zaczął jeść, bo widziałam z daleka, że podszedł do miski.
Obiecałam Mu, że jak tylko zrobi się luźniej w Fundacji (oby adopcje ruszyły pełną parą), przyjadę po Niego i znajdę Mu dobry dom...

:serce:
ech, może u mnie zwolni się akurat miejsce...
Tak mi przykro, że Afryki nie mogę zgarnąć...
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

kat pisze:Nie tylko domowe koty tak mają...
:jebanewalentynki:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kikin

:D
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Afryka jest pozytywna:(((( tzn. test paskowy póki co tak wskazał...
Awatar użytkownika
kikin

kotekmamrotek pisze:Afryka jest pozytywna:(((( tzn. test paskowy póki co tak wskazał...
:(
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

:(
Awatar użytkownika
Cotleone

Post autor: Cotleone »

Widziałam, głaskałam, przepadłam... Kicia jest cudowna :love: Bardzo czeka na głaski. Po wypuszczeniu z klatki tak mnie zbarankowała, że niewiele brakowało, a straciłabym równowagę :lol:
Mam nadzieję, że testy się nie potwierdzą...
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
ODPOWIEDZ