Tonka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Tonka, która dotychczas była najdłużej mieszkającym u mnie tymczaskiem, dziś wreszcie doczekała się przeprowadzki do własnego domu
Pierwszą jej reakcją było oczywiście schowanie się za kanapą, ale dostałam już wieści, że nie boi się swoich ludzi i chętnie wychodzi do nich na głaskanko
To bardzo dobrze wróży
Towarzyszką Tonki będzie Monka, która przeprowadzała się do ds w czerwcu. Mam nadzieję, że dziewczyny się zaprzyjaźnią, może nawet przypomną sobie, że kiedyś już razem mieszkały
Zresztą, czy duet Tonka-Monka może się nie udać? 
Ja za to będę bardzo tęsknić za Tonką, bo cudna z niej kicia.
Powodzenia, słonko!

Towarzyszką Tonki będzie Monka, która przeprowadzała się do ds w czerwcu. Mam nadzieję, że dziewczyny się zaprzyjaźnią, może nawet przypomną sobie, że kiedyś już razem mieszkały

Ja za to będę bardzo tęsknić za Tonką, bo cudna z niej kicia.
Powodzenia, słonko!

Uwaga Tonia znalazła wkońcu swoją ulubioną zabawkę
Widać było, że obecność innych kotów trochę ja krępowała. Domowa foczka kocha tor z piłeczką z zooplusa
Jak była u nas z Monka też był tor i ani razu się nim niezainteresowała. Od niedawna ma też taki u siebie w domu i bryka jak kociak nad torem, za jakiś czas wstawię zdjęcia podczas zabawy Toneczki

Widać było, że obecność innych kotów trochę ja krępowała. Domowa foczka kocha tor z piłeczką z zooplusa

Jak była u nas z Monka też był tor i ani razu się nim niezainteresowała. Od niedawna ma też taki u siebie w domu i bryka jak kociak nad torem, za jakiś czas wstawię zdjęcia podczas zabawy Toneczki

Tonia, Toneczka, Tonia, Foczka, Grubasek, bądź Złośnica!
O to wiele imion Tonki:)
Tonka kocha mamę, mama kocha Tonke:) nie może nawet bez Foczuni wyjść do łazienki bo ona już czeka pod drzwiami:)
Punkt 20 łóżko nie zrobione do spania Tonia przypomni ze trzeba je zrobić
Kocha spać, mizianki
Mama mówi ze to złoty kot. Jedyna wada nie uznaje drapaka
ale jak każda dama musi mieć chociaż jedna wadę bo byłoby za pięknie jak w bajce:) a życie to nie bajka
życie się kręci po to by Toniulke głaskać i tulic 

O to wiele imion Tonki:)
Tonka kocha mamę, mama kocha Tonke:) nie może nawet bez Foczuni wyjść do łazienki bo ona już czeka pod drzwiami:)
Punkt 20 łóżko nie zrobione do spania Tonia przypomni ze trzeba je zrobić

Kocha spać, mizianki

Mama mówi ze to złoty kot. Jedyna wada nie uznaje drapaka