Przesyłam wieści z domu Plastusia. Dobrych wieści nigdy dosyć
"Plastuś już na dobre się rozgościł. Jego relacje z Benderem można określić jako Wielka Przyjaźń. Kotki wszędzie chodzą razem, stale coś knują i uczą się od siebie wszystkich niechcianych zachowań Regularnie się wzajemnie myją i gryzą na zmianę. Gdy jeden jest zamknięty w pokoju, drugi potrafi siedzieć pod drzwiami i miauczeć, aż jego kolega nie zostanie wypuszczony. Nawet niechętnie patrzą na zabawki, wolą się bawić ze sobą.
Apetyt Plastusiowi dopisuje, humor też. Często przychodzi na mizianki, a sypia w nogach łóżka "
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
No nie mogło być inaczej - Zoff ma rację. Plastuś zdecydowanie lepiej radzi sobie w nowym domu beze mnie niż ja w swoim starym domu bez niego
A tak serio- bardzo się cieszę, że wszystko się dobrze ułożyło
"U nas kociachy wydają się być zdrowe - u Plastusia pojawiły się tylko problemy z kłaczkami Humor jednak dopisuje, a Plastuś codziennie wymyśla sobie nowe wyzwania - czy to spacery po suszarce na pranie, czy wspięcie się na zagłówek łóżka. Ostatnio wymyślił, że będzie pierwszym kotem, który potrafi utrzymać się na dmuchanej piłce do pilatesu - dzielnie codziennie ćwiczy. Załączam filmik z jego medytacji nad fizyką kuli. Drugi filmik to objaw miłości Bendera."
Przesyłam wieści od Plastusia:
"Plastuś ma się bardzo dobrze. "Wytresował" nas sobie i ma osobne miauknięcie na każdą zachciankę - generalnie rozgadany z niego chłopak. Nocami z pełnym sukcesem spycha mnie z poduszki, albo śpi na swoim ulubionym rogu. Jest bardzo towarzyski - zaprzyjaźnił się ze wszystkimi gośćmi, którzy nas do tej pory odwiedzili."
Nieźle się Mały urządził
Oj tak. Wujek Vito jest doskonałym negocjatorem i potrafi składać propozycje nie do odrzucenia Plastuś miał dobrego nauczyciela
Plastuś jest tak uroczy, że nie można mu niczego odmówić i chyba niestety zdaje sobie z tego sprawę