A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Pantery rozchorowane na dobre, więc potrzebny był wet Ale - oprócz niewyjściowego wyglądu - zdają się w sumie w dobrej formie. Nadal są baaardzo skore do zabawy i żarłoczne
Pantery wracają do zdrowia i urody. Wczoraj prawie cały dzień spędziły w towarzystwie niespełna dwuletniej damy i muszę przyznać, że zachowywały się wzorowo. Mała i jej rodzice byli zachwyceni nienagannymi manierami oraz przystojnym wyglądem kawalerów, a kawalerowie chętnie korzystali z poświęconej im uwagi i pozwalali się adorować. Ideały
Astrid i Szpadka pozdrawiają ze swojego domu Dziewczynki to wyjątkowe szczęściary, które swoich ludzi na zawsze znalazły baaardzo szybko, w zasadzie niedługo po przeprowadzce do dt...
U nas dramaty sercowe - Mieczysław kocha się w mojej Lili, ale jest to miłość zdecydowanie nieodwzajemniona. Panna Lilianka toleruje chłopaków, jednak nie szuka z nimi kontaktu i raczej trzyma dystans. Śledzik nie narusza jej przestrzeni, więc ich relacje układają się całkiem poprawnie - nawet czasem poleżą na jednej kanapie . Natomiast Mieczyk regularnie próbuje a to zainicjować zabawę, a to się poprzytulać, w związku z czym równie regularnie dostaje z liścia .
Możesz zrobić z tym tylko jedno - pisz telenowelę!