Agrafka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Infekcja układu pokarmowego, jest na Sul-tridinie.Morri pisze:ale co wet mówi? że co złapała?ew pisze:W niedzielę miała straszną biegunkę, wymioty i gorączkę, najprawdopodobniej coś załapała, ale jest na zastrzykach i jest wszystko dobrze, dzisiaj dostała ostatnią dawkę. Jutro idziemy do Pani doktor aby ją zobaczyła i zdecydowała co ze szczepieniem
Ew
Agrafka jest wulkanem energii!! U niej nie ma czasu na spanie. Jeszcze nie widziałam aby przespała w ciągu dnia więcej niż godzinę. Niestety nasi Rezydenci przesypiają 3/4 dnia więc Agrafka wpadła na świetny pomyśl - podgryzanie stóp cioci i wujka aby się z nią bawili i nie tak, że wyciągną piórko z koszyka i rzucą na ziemie i kocie baw się sam, piórko ma latać po całym domu, wtedy impreza jest najlepsza! A jeszcze lepsze są zabawy z Amorem o 3 w nocy, futrzaki tak się ganiają, że słychać tupot małych stóp i w tle dzwoneczek z piłeczki. Razem są niemożliwi, Agrafka rozruszała rezydenta, który ma 10 lat 
Ostatnio zauważyłam, że Agrafka lubi drapać drapak synchronicznie z Amorkiem, jak tylko usłyszy, że on szarpie drapak to podbiega i pokazuje, że ona robi to lepiej.
Agrafka zdecydowanie nadaje się do domu gdzie już jest futrzak!

Ostatnio zauważyłam, że Agrafka lubi drapać drapak synchronicznie z Amorkiem, jak tylko usłyszy, że on szarpie drapak to podbiega i pokazuje, że ona robi to lepiej.
Agrafka zdecydowanie nadaje się do domu gdzie już jest futrzak!
Ew
No dziewczyna nam się łądnie rozkręciła
jest żywym przykładem na to, jak bardzo może się różnić kot, który cierpi od kota, któremu ulżono w bólu 
na kiedy zaplanowane odwiedziny potencjalnego DS? Państwo czekają już dość długo przez te perturbacje żołądkowe Agrafki, więc mogą jej nie poznać czasem

na kiedy zaplanowane odwiedziny potencjalnego DS? Państwo czekają już dość długo przez te perturbacje żołądkowe Agrafki, więc mogą jej nie poznać czasem

nie mogę, Kot na mnie leży.
playlista Agrafki - https://www.youtube.com/watch?v=GQ6wrtk ... CBf-umjd3k
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Czysta radość życiakikin pisze:playlista Agrafki - https://www.youtube.com/watch?v=GQ6wrtk ... CBf-umjd3k

Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie powitają.
W weekend odbyła się wizyta przed adopcyjna, niestety Agrafka nie zaprezentowała się najlepiej ;( Siedziała pod łóżkiem i nie chciała wyjść, wyszła tylko raz i nic.
Nasza dziewczyna musi popracować nad swoją prezentacją.
Zauważyliśmy, że jak ktoś do nas przychodzi to pierwsze co Agrafka robi to wskakuje na szafkę w kuchni i patrzy przez szybę kto przychodzi (szyba między kuchnią a łazienką, z widokiem na drzwi wejściowe przy otwartych łazienkowych). Zaczęła ostatnio, obserwując swojego wujcia Amora, bać się odkurzacza, tak jak na początku można było kota całego odkurzyć to teraz ucieka
W czwartek skończyliśmy naszą kurację Sul-tridinem i na początku przyszłego tygodnia idziemy z Agrafką do weta na szczepienie i kicia będzie już mogła pojechać do swojego domku.
Ciężko będzie się z nią rozstać, tyle radości i energii do domu wnosi ale jednak własny domek i łapanie myszy w ogrodzie będzie dla niej najlepsze!
Nasza dziewczyna musi popracować nad swoją prezentacją.
Zauważyliśmy, że jak ktoś do nas przychodzi to pierwsze co Agrafka robi to wskakuje na szafkę w kuchni i patrzy przez szybę kto przychodzi (szyba między kuchnią a łazienką, z widokiem na drzwi wejściowe przy otwartych łazienkowych). Zaczęła ostatnio, obserwując swojego wujcia Amora, bać się odkurzacza, tak jak na początku można było kota całego odkurzyć to teraz ucieka

W czwartek skończyliśmy naszą kurację Sul-tridinem i na początku przyszłego tygodnia idziemy z Agrafką do weta na szczepienie i kicia będzie już mogła pojechać do swojego domku.
Ciężko będzie się z nią rozstać, tyle radości i energii do domu wnosi ale jednak własny domek i łapanie myszy w ogrodzie będzie dla niej najlepsze!

Ew
- kotekmamrotek
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Nazywam się Remik i wraz z Ew jesteśmy DT, w którym rezydowała Agrafka
W moim pierwszym poście z radością informuję, że koteł trafił wczoraj do swojego własnego domu ! Powierzchnia robocza do "kocich rajdów" właśnie zwiększyła się kilkukrotnie z czego Agrafka z pewnością będzie zadowolona. W tej chwili co prawda będzie musiała wziąć na celownik swoich nowych człowieków jako główne źródło psot i zabaw, ale mam nadzieję, że w przyszłości będzie miała jakieś futrzaste towarzystwo bo z nawiązywaniem nowych znajomości nie ma najmniejszego problemu
No cóż, nie zostaje nam chyba nic innego jak tylko czekać na wieści z nowego domu, który właśnie otrzymał zastrzyk ze skondensowanej kociej energii w jej najczystszej postaci
P.S. Zawsze jest tak ciężko rozstać się z naszym "tymczasem" czy z każdym kolejnym razem będzie lepiej ?

W moim pierwszym poście z radością informuję, że koteł trafił wczoraj do swojego własnego domu ! Powierzchnia robocza do "kocich rajdów" właśnie zwiększyła się kilkukrotnie z czego Agrafka z pewnością będzie zadowolona. W tej chwili co prawda będzie musiała wziąć na celownik swoich nowych człowieków jako główne źródło psot i zabaw, ale mam nadzieję, że w przyszłości będzie miała jakieś futrzaste towarzystwo bo z nawiązywaniem nowych znajomości nie ma najmniejszego problemu

No cóż, nie zostaje nam chyba nic innego jak tylko czekać na wieści z nowego domu, który właśnie otrzymał zastrzyk ze skondensowanej kociej energii w jej najczystszej postaci

P.S. Zawsze jest tak ciężko rozstać się z naszym "tymczasem" czy z każdym kolejnym razem będzie lepiej ?

to już zrobioneEva pisze:jeszcze raz dzięki dla Was Remi i Ew za uratowanie Agrafkowego oka i wszelką kocią opiekę
![]()
to akurat da się zrobićjaggal pisze:edyna rada, to szybko wziąć następnego kota!

"Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
http://forum.kocipazur.org/viewtopic.ph ... 334#148334kiniek pisze:to już zrobioneEva pisze:jeszcze raz dzięki dla Was Remi i Ew za uratowanie Agrafkowego oka i wszelką kocią opiekę
![]()
to akurat da się zrobićjaggal pisze:edyna rada, to szybko wziąć następnego kota!

A Agrafce i jej Rodzinie powodzenia