Ciamajda, Zgrywus, Łasuch i Maruda
Moderatorzy: crestwood, Migotka
W nowy rok panowie weszli z fasonem i przytupem - jako jedyni z całej bandy nie ulękli się kanonady za oknem i z wielkim zainteresowaniem oglądali fajerwerki z parapetu, w momentach największej radości skacząc na szybę. Oni też jako jedyni bardzo się cieszą ze wszelkich sylwestrowych niedobitków, łupiących jeszcze tu i ówdzie. Poza tym roznosi ich energia i radość życia, mordują wędki i patyczki z piórami, a także doprowadzają mnie do rozpaczy, przykładowo dziś Maruda wytarzał się w mojej herbacie. Pięknie pachnie i świetnie się przy tym bawił, a to, że zamarznę, bo nie mam czego pić w obronie przed mrozami, to w obliczu kociej radości kwestia drugorzędna...
...I WŁAŚNIE WYPIJA MI Z KUBKA TE NĘDZNE, OCALAŁE RESZTKI!!! ŁAPAĆ ZBRODNIARZA!!!
offtop: 2wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww4 - nie wiem, co to znaczy, ale Łasuch to przed chwilą napisał. Pewnie jakaś zaszyfrowana wiadomość, w końcu jest chłopak agentem. na wszelki wypadek puszczam, żeby nie spalić mu żadnej misji.
...I WŁAŚNIE WYPIJA MI Z KUBKA TE NĘDZNE, OCALAŁE RESZTKI!!! ŁAPAĆ ZBRODNIARZA!!!
offtop: 2wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww4 - nie wiem, co to znaczy, ale Łasuch to przed chwilą napisał. Pewnie jakaś zaszyfrowana wiadomość, w końcu jest chłopak agentem. na wszelki wypadek puszczam, żeby nie spalić mu żadnej misji.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez jaggal, łącznie zmieniany 1 raz.
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Zgrywus kocha kursor. I ogólnie wszystko, co dzieje się na keranie komputera. Ostatnie parę dni względnego wolnego było czasem odświeżenia gier komputerowych i muszę Wam zdradzić, iż niezmiernie trudno leje się bossy, jeśli przed ekranem czai się małe bure ZUO, próbujące pacnąć bossa łapką przez ekran.
Czasem takie pacnięcie kończy się pełnym zaskoczonej furii odskokiem w tył, prosto na skupionego ludzia.
Parę żyć już przez to przepadło
Czasem takie pacnięcie kończy się pełnym zaskoczonej furii odskokiem w tył, prosto na skupionego ludzia.

Kot gamerNadira pisze:Zgrywus kocha kursor. I ogólnie wszystko, co dzieje się na keranie komputera. Ostatnie parę dni względnego wolnego było czasem odświeżenia gier komputerowych i muszę Wam zdradzić, iż niezmiernie trudno leje się bossy, jeśli przed ekranem czai się małe bure ZUO, próbujące pacnąć bossa łapką przez ekran.

Kot gamer już wie, że jeśli Ludź siada w komputerowym fotelu, to będzie zabawa kursorem. Nie sposób się od niego opędzić, w związku z czym stosujemy technikę miłości. Dostaje tyle głasków i buziaczków, że albo stwierdza, iż Ludź zwariował i rezygnuje, albo sam poddaje się szaleństwu i kładzie się spać na kolanach, rozmruczany jak mały traktorek 
Spać na Ludziu lubi bardzo i wspaniale się go przy tym mizia - ma wyjątkowo krótkie i zamszowo delikatne futerko :Love:

Spać na Ludziu lubi bardzo i wspaniale się go przy tym mizia - ma wyjątkowo krótkie i zamszowo delikatne futerko :Love:
Zgryzisław zakochał się w Silanie (z wzajemnością) i oboje spędzają bardzo dużo czasu razem (głównie na spaniu):
I w towarzystwie Królowej Maliny:
Młody genialnie wychodzi na zdjęciach w pełnym słońcu, aż szkoda, że taka aura za oknem niesprzyjająca... No ale!
Zgryziu bardzo chętnie też pomaga w robieniu zdjęć:
Ogólnie przesympatyczny z niego rozbójnik

I w towarzystwie Królowej Maliny:

Młody genialnie wychodzi na zdjęciach w pełnym słońcu, aż szkoda, że taka aura za oknem niesprzyjająca... No ale!

Zgryziu bardzo chętnie też pomaga w robieniu zdjęć:
Ogólnie przesympatyczny z niego rozbójnik

Zgrywus zakochał się w Silanie, a Maruda przechodzi młodzieńczą fascynację starszą kobietą i zadurzył się w Buraku. Jako młodzieniec niezwykle przemyślny, nie prześladuje jej swoją miłością i większość dnia spędza na swoich ścieżkach, ale zawsze układa się spać obok ukochanej, tuli się doń, obejmuje łapkami, czaruje mruczeniem... a Burak, o święci patroni, a Burak te uczucia tak jakby odwzajemnia!!!
Łasuchowi zaś obce są wszelkie porywy uczuć, jest zbyt zajęty eksplorowaniem terenów, bo jak się okazuje, zawsze można znaleźć sobie coś nowego do zbadania. Na przykład taką ot półkę nad biurkiem. Wąską półkę, w dodatku zastawioną masą pudełek. I teraz pytanie, ile razy koteczek, który dawno już nie jest maluchem, może przez nią przejść, zwalając wszystkie te pudełka człowiekowi na łysiejący łeb?
Ugh.
Łasuchowi zaś obce są wszelkie porywy uczuć, jest zbyt zajęty eksplorowaniem terenów, bo jak się okazuje, zawsze można znaleźć sobie coś nowego do zbadania. Na przykład taką ot półkę nad biurkiem. Wąską półkę, w dodatku zastawioną masą pudełek. I teraz pytanie, ile razy koteczek, który dawno już nie jest maluchem, może przez nią przejść, zwalając wszystkie te pudełka człowiekowi na łysiejący łeb?
Ugh.
obstawiam nieskończoną liczbę razyjaggal pisze:Zgrywus zakochał się w Silanie, a Maruda przechodzi młodzieńczą fascynację starszą kobietą i zadurzył się w Buraku. Jako młodzieniec niezwykle przemyślny, nie prześladuje jej swoją miłością i większość dnia spędza na swoich ścieżkach, ale zawsze układa się spać obok ukochanej, tuli się doń, obejmuje łapkami, czaruje mruczeniem... a Burak, o święci patroni, a Burak te uczucia tak jakby odwzajemnia!!!
Ugh.

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Proszę Państwa, przyszła kryska na Matyska, szok i skandal, Łasuch się nam zakochał.
I teraz pytanie do ludzkości: w kim?
saszka się nie odzywa i nie psuje zabawy ze zgadywania.
saszka się nie odzywa i nie psuje zabawy ze zgadywania.
Lepiejeinfach pisze:W Irinie??jaggal pisze:Proszę Państwa, przyszła kryska na Matyska, szok i skandal, Łasuch się nam zakochał.
Obrazek
saszka się nie odzywa i nie psuje zabawy ze zgadywania.![]()

Nie może być, Wydrołak?saszka pisze:Lepiejeinfach pisze:W Irinie??jaggal pisze:Proszę Państwa, przyszła kryska na Matyska, szok i skandal, Łasuch się nam zakochał.
Obrazek
saszka się nie odzywa i nie psuje zabawy ze zgadywania.![]()