moje maleństwo kochane... <ociera łzy tęsknoty i wzruszenia>
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Proszę Państwa, melduję postęp w procesie integracji międzygatunkowej. Dziewiątka i mła, po trzech dniach życia pod wspólnym dachem postanowiłyśmy się zbliżyć. Przed chwilą otrzymałam porcję baranków, po niej przytuleń i ocierań, a następnie głasków (to znaczy głaski już ja serwowałam), nawet bo brzuszku! No po brzuszku w pozycji nazwijmy bocznej ustalonej, ale brzuszek był skierowany do mnie więc... TO COŚ ZNACZY!
Czuję się wyróżniona i szczęśliwa. Udaję się na spoczynek. Dobrej nocy wszystkim.
Nie chcę iść do raju, jeśli tam moje koty mnie nie powitają.
Jedno z pierwszych zdjęć Dziewiątki i Timki. Jest w galerii Dziewiątki ale do Timki też je wrzucam na profil Tak dziewczyny już poznawały teren w pierwszym dniu. Nakręciłam też filmik ale chyba ciur przyduży i nie mogę go wysłać.
Ach, to super Próbuję im zrobić nowe zdjęcia ale teraz to takie żywioły, że szok. Wszystkim się interesują, są w jednym miejscu, zanim mój aparat zareaguje są już w drugim, bawią się ciagle z moimi rezydentkami, bawią w chowanego w kartonie, który dla nich zrobiłam itd. Wszystkie zdjęcia rozmazane.
Tak mi teraz smętnie, kiedy przychodzę na dyżur i nie ma już mojej małej moorland... ale z drugiej strony, Dziewiątka ma teraz okazję udowodnić, że jest kotem doczłowieczym, a jej naturalnym środowiskiem jest dom Trzymam za nią kciuki na wszystkich czterech kończynach!
Ona jest tak kochana, tak cudna, ze szok. Miałam ją trochę na kolankach, coraz częściej podchodzi szukając głaskania i już nie ucieka gdy słyszy moje kroki tylko z ciekawością patrzy, co też ja chcę i co będę robić. Trudno się w niej nie zakochać
Jakie cudowne wieści mam! Dziewiąteczka zarezerwowana! Nie zdążyła się na dobre zadomowić w DT, a już się w niej zakochali wspaniali ludzie! Jak wiecie czasem tak bywa, że człowieki przyjeżdżają do jednego kotka, a na miesjcu okazuje się, że inny ich wybrał Sama tego doświadczyłam Tak więc jeśli wszystko dobrze się ułoży, już w przyszłym tygodniu Dziewiątka będzie miała swój DS
Cieszę się bardzoooooo!