Zuzia nie chce nic jeść:( wzięła dwa kęsiki surowizny, tuńczyka cosmy troszku polizała, od wczoraj wieczora wciskamy Jej na siłę po strzykawce convy - na siłę to bardzo dużo uproszczenie - z tą koteczką nic nie jest na siłę - po prostu widać, że nie chce, ale grzecznie łyka...
Macie jakiś pomysł, czym by Ja skusić????
Jak mój Kajtek miał ostrą niewydolność nerek, kontaktowałam się z Barfnym Światem bo też nie chciał jeść i mi tam poradzono dużo mięsa i to tłustego, mimo że miał mieć dietę ubogobiałkową. A saszetki dla nerkowców w ogóle nie tknął. Powiedziano mi że to bardzo ważne w tej chorobie żeby kot nie przestał jeść. I na szczęście wyszedł z tego.
Szkoda, że nie została zdiagnozowana, kiedy przestała jeść...A musiało minąć trochę czasu od tego momentu, bo teraz jest przecież masakrycznie wychudzona...
Próbowałaś gotowanego kurczaka, albo surowe podroby. Wiem, że nie powinny jeść wieprzowej wątroby ale ona silnie pachnie, to może to. Moje, nawet te które jedzą tylko suche to jak kroję wątrobę na obiad to proszą o kawałek. Ważne żeby zaczęła jeść. Nie ważne co byle by jadła.