Grafit
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Wczoraj przyszło mi do głowy pewne określenie na Grafita, które cudownie do niego pasuje
kot terapeutyczny
terapeutyczy dla człowieka, bo miziać i czesać można go bez końca, wspaniale przytula swoją dupcię lub wchodzi na kolana, pociesza swoją momentami nieporadnością, np tak się kula na kolanach, że w końcu spada na podłogę, mruczy na potęgę i przybiega jak pies na każde zawołanie
terapeutyczny dla kotów, bo ma w sobie coś takiego, co pozwala go wszystkim akceptować, maluchy się ocierają i przytulają, starszyzna wyrozumiale toleruje, nawet ta, która nie przepada za kolejnym kotem w domu
toleruje i dzieci i psy, nikomu nie wadzi, z każdym się zgodzi, kogo trzeba pocieszy
kot emanujący samymi pozytywnymi fluidami, dobra energia w czystej postaci

kot terapeutyczny
terapeutyczy dla człowieka, bo miziać i czesać można go bez końca, wspaniale przytula swoją dupcię lub wchodzi na kolana, pociesza swoją momentami nieporadnością, np tak się kula na kolanach, że w końcu spada na podłogę, mruczy na potęgę i przybiega jak pies na każde zawołanie
terapeutyczny dla kotów, bo ma w sobie coś takiego, co pozwala go wszystkim akceptować, maluchy się ocierają i przytulają, starszyzna wyrozumiale toleruje, nawet ta, która nie przepada za kolejnym kotem w domu
toleruje i dzieci i psy, nikomu nie wadzi, z każdym się zgodzi, kogo trzeba pocieszy
kot emanujący samymi pozytywnymi fluidami, dobra energia w czystej postaci
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
no kto by pomyślała, że - wydawałoby się - najbardziej przypodłogowy kot w naszym domu - zdobędzie miejsce, którego nie zdobył jeszcze nigdy nikt inny
do dziś pozostaje dla mnie zagadką, jak on tam wskoczył

do dziś pozostaje dla mnie zagadką, jak on tam wskoczył
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
stałam zgięta w pół, chcąc mu zaoferować swoje plecybrynia pisze:A zszedł sam czy trzeba było ratować?
no jest MISTRZ
Moje Tymczaski kochane