Hefi bosko ciamka
Hefalump
Moderatorzy: crestwood, Migotka
To najadłby się u nas
Komando powitało skrzydełka z radością, porozwlekało po całym domu, pobawiło się, powarczało... Po czym uznało, że zabawa zabawą, ale gdzie filecik. Nawet jak Adam wydobył ze skrzydełek mięsko, nie spotkało się ono z aprobatą.
Hefi bosko ciamka
Hefi bosko ciamka
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego 
- GatosDePau
- Kontakt:
Hefalump nie ma zbyt wiele czasu, żeby o sobie opowiadać i pisać posty. Cały czas jest bardzo zajęty. Trzeba zrobić codziennie kilka razy trening biegowo-zapaśniczy z Vito, zapolować na birda, przegonić myszy, odłożyć na miejsce (jakiekolwiek) piłeczki (te hałasujące i dzwoniące najlepiej o 5 rano odkładać
) no i wypada znaleźć jeszcze chwilę na tulenie i głaski. Bardzo jest przytulaśny. Hefcio zawsze uczestniczy we wszelkich pracach w kuchni. Pilnuje stanu swojej miseczki, a jak Vito się zamyśli albo zostawi, to on się chętnie zaopiekuje jego miską. Poza tym pomaga mi w nauce - uroczo kładzie się na moich notatkach i domaga głasków.
Tyle obowiązków na jednego małego kotka, ale daje radę
Poza tym wszystko co robi, robi z gracją i wdziękiem. Jest przeuroczy
Tyle obowiązków na jednego małego kotka, ale daje radę
Poza tym wszystko co robi, robi z gracją i wdziękiem. Jest przeuroczy
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Cotleone, łącznie zmieniany 1 raz.
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
Wczoraj Hefi i Vito dostali nowe zabawki. Myszki z kocimiętki okazały się hitem. Zajęli się nimi na tyle intensywnie, że myszki z piórami zostały nieodpakowane i położyłam je w koszyku z kocimi akcesoriami. Dziś znalazłam rozpracowane opakowanie, jedna z myszy była już pod kanapą. Nie musiałam sprawdzać po odciskach zębów, czyja to zasługa.
Odpowiedź na pytanie, kto jest sprytnym kotem jest oczywista
Odpowiedź na pytanie, kto jest sprytnym kotem jest oczywista
To mówisz, że gdzieś jadę?
No to spakowałem się
Hefalump wczoraj spakował plecaczek i pojechał do nowego domu. Nasz dzielny Maluch zamieszkał we Wrocławiu. Bardzo nieśmiało zaczął zwiedzać swoje nowe włości. Trzymam kciuki za aklimatyzację.
Powodzenia Hefciu!
Teraz inne ręce będą mogły łaskotać te słodkie stópki
A tu jeszcze trochę cukru z rodzinnego albumu
Mam wieści od Hefalumpa.
W nocy nie za bardzo pozwolił się wyspać domownikom - zwiedzał mieszkanie, purczał i sprawdził wszystkie dzwoniące zabawki.
W dzień bawił się ulubioną wędką bird.
Miska opróżniona, kuweta zaliczona.
No wszystko wskazuje na to, że będzie dobrze
W nocy nie za bardzo pozwolił się wyspać domownikom - zwiedzał mieszkanie, purczał i sprawdził wszystkie dzwoniące zabawki.
W dzień bawił się ulubioną wędką bird.
Miska opróżniona, kuweta zaliczona.
No wszystko wskazuje na to, że będzie dobrze
Kolejny młody don wyszkolony przez Don Vito założył własną rodzinę. Ale to oczywiście Vito jest nadal Ojcem Chrzestnym
A tak serio - mam nadzieję że wrocławska filia rodziny Cotleone za jakiś czas się powiększy i Don Hefalumpione dostanie consigliere.
A tak serio - mam nadzieję że wrocławska filia rodziny Cotleone za jakiś czas się powiększy i Don Hefalumpione dostanie consigliere.
Kolejne wieści od Hefcia
Leży sobie obok swojej Pani i wystawia się do głaskania.
Czyli mogę uznać, że proces aklimatyzacji zakończony. Mały już jest u siebie
Kolejny wyadoptowany, który lepiej sobie radzi beze mnie niż ja bez niego
Na dodatek chyba Vito się nudzi...
Leży sobie obok swojej Pani i wystawia się do głaskania.
Czyli mogę uznać, że proces aklimatyzacji zakończony. Mały już jest u siebie