Linda

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
monka

Post autor: monka »

Linda faktycznie długo w szpitaliku nie pobędzie - już czeka na nią dt, gdzie pójdzie w przyszłym tygodniu po drugim odrobaczeniu :)
tess
Kontakt:

Post autor: tess »

Super wieści :love:
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
Awatar użytkownika
hanna

Post autor: hanna »

Miód na moje serce :serce: :serce: :serce:
Sara
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

DT czeka - ale kto wie, czy to nie będzie tylko krótki, króciutki przystanek przed przeprowadzką do tego właściwego, prawdziwego, jedynego domku już na stałe... :)
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Awatar użytkownika
hanna

Obrazek Obrazek Obrazek
Sara
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

W mijającym tygodniu Linda została zaszczepiona i pomału szykuje się do przeprowadzki do własnego domu.
Obrazek
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
hanna

Cudowne wieści

Obrazek
Sara
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

No to Linda odlicza już godziny - zostało niecałe 48:)

Obrazek
Awatar użytkownika
hanna

Całuję cały pychol i powodzenia moja piękna,aż serce rośnie,że będziesz miała swój domek na zawsze
Obrazek
Obrazek
Sara
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

informacja od przesympatycznego DS-u Lindy:
Linda miewa się dobrze, ale aklimatyzacja trochę jej czasu zajmie;) jeszcze wciąż siedzi pod szafą w łazience, wychodzi spod niej jak nikogo nie ma w pomieszczeniu, coraz częściej stoi przy drzwiach. Wczoraj wieczorem z Zoyą miały przy drzwiach wymianę zdań, ale w miarę spokojną;)
Wczoraj dała się pogłaskać i nawet mruczała, ale musiałam pół siebie pod szafę włożyć:) Ważne, ze kotka ładnie je i pije...

Trzymamy kciuki za ciąg dalszy!!!!!!
Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

Obiecałam, że napiszę, więc piszę :-) Linda miewa się całkiem dobrze. Widać, że koteczka dużo przeszła w krótkim czasie - jeszcze mieszka w łazience pod szafą, ale wychodzi spod niej chętnie gdy wołam ją ja lub mąż (no, przed dziećmi jeszcze się chowa - nie dziwię się :lol: ) bo uwielbia głaskanie :wink: Kłaczy się przy tym niemiłosiernie, więc system pielęgnacji sierści poszedł w ruch. Je (pałaszuje wręcz) ładnie, pije i kuwetuje się bez problemu. Z drugą kotką - Zoyką wąchają się przez szparę w drzwiach. Zoya zdarza się, że na nią syczy/chrapie/prycha/charczy (ale tak jakoś w miarę OK, nie jak kot sąsiada gdy spotkał psa na swej drodze). Zoya czasem siada w koncie korytarza i wpatruje się uparcie w drzwi łazienki. Chyba jeszcze kilka dni Linda pomieszka w łazience... p.s.Jak dla mnie to ona taka spokojna nie jest - małego wariatka pod skórą ma (ale pozytywnego). :banan:
Mama Zoyi, Lindy i dwóch małych człowieków
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:banan: :banan: :banan:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Agnieszka, żeby szybciej poznać koty ze sobą, zamieniaj im kocyki, na których śpią - żeby mogły nawzajem poznać swój zapach :)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

Dzięki za podpowiedź! Zamienię im dziś podusie :wink: . Zoya wprawdzie śpi czasem gdzie popadnie (zwłaszcza na moim łóżku), ale co sobie powącha to jej :lol: . A wczoraj Linda uciekła mężowi z łazienki i Zoya jak ją spotkała to się cała zjeżyła, naburczała, nasyczała na nią, a Linda skuliła się i podbiegła pod łóżko, a po godzinie do łazienki :?
Mama Zoyi, Lindy i dwóch małych człowieków
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

Jeżenie, syczenie i burczenie to jeszcze nic złego, uciekanie też nie :) Dziewczyny muszą ustalić hierarchię i zawsze trochę marudzenia przy tym jest :D
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
ODPOWIEDZ