może się do dupci przykleiło?
Moderatorzy: crestwood, Migotka
w sumie...Asia_B pisze:W sumie to nie chciałam ujawniać porannych faktów ale co tam
Jedno z moich 50% ma alzheimera.
Cała łazienka umazana w kupie.
Nawet ściany, mysza, podłoga...
Maciej chyba rano mył się w kuchni bo nie było szans się poruszać wśród tych min.
Co Oni? bawią się tym??
pociągnę ten gów.... temat - przyłapałam dziś mojego psa na lizaniu ścianek kuwety od wewnątrzMorri pisze:w sumie...Asia_B pisze:W sumie to nie chciałam ujawniać porannych faktów ale co tam
Maciej chyba rano mył się w kuchni bo nie było szans się poruszać wśród tych min.
Co Oni? bawią się tym??nasunęła mi się historia o Chanelce bawiącej się bobkiem zostawionym przez psa
Ale żeby własnym się bawić?
well, Jakubek czasami idzie do bufetu po zakąski i szamie na moim sypialnianym dywaniekikin pisze:pociągnę ten gów.... temat - przyłapałam dziś mojego psa na lizaniu ścianek kuwety od wewnątrzMorri pisze:w sumie...Asia_B pisze:W sumie to nie chciałam ujawniać porannych faktów ale co tam
Co Oni? bawią się tym??nasunęła mi się historia o Chanelce bawiącej się bobkiem zostawionym przez psa
Ale żeby własnym się bawić?
![]()
![]()