może się do dupci przykleiło?
Wilczki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
w sumie...Asia_B pisze:W sumie to nie chciałam ujawniać porannych faktów ale co tam
Jedno z moich 50% ma alzheimera.
Cała łazienka umazana w kupie.
Nawet ściany, mysza, podłoga...
Maciej chyba rano mył się w kuchni bo nie było szans się poruszać wśród tych min.
Co Oni? bawią się tym??
pociągnę ten gów.... temat - przyłapałam dziś mojego psa na lizaniu ścianek kuwety od wewnątrzMorri pisze:w sumie...Asia_B pisze:W sumie to nie chciałam ujawniać porannych faktów ale co tam
Maciej chyba rano mył się w kuchni bo nie było szans się poruszać wśród tych min.
Co Oni? bawią się tym??nasunęła mi się historia o Chanelce bawiącej się bobkiem zostawionym przez psa
Ale żeby własnym się bawić?
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
well, Jakubek czasami idzie do bufetu po zakąski i szamie na moim sypialnianym dywaniekikin pisze:pociągnę ten gów.... temat - przyłapałam dziś mojego psa na lizaniu ścianek kuwety od wewnątrzMorri pisze:w sumie...Asia_B pisze:W sumie to nie chciałam ujawniać porannych faktów ale co tam
Co Oni? bawią się tym??nasunęła mi się historia o Chanelce bawiącej się bobkiem zostawionym przez psa
Ale żeby własnym się bawić?
![]()
![]()
no comments
dowody zbrodni w postaci resztek żwirku
Do zobaczenia Aniele
Relacja z dzisiejszego poranka:
- po wczorajszym łobesraniu łazienki, dzisiaj zdecydowały, że dupeczki trzeba wytrzeć więc w ruch poszedł papier toaletowy.
- papier zagościł na całej połaci
Skubańce są niemożliwe, szkoda, że nie widziałam jak go rozwijają.
Z rolki została tylko tekturka.
Buffon juz ma luz, furkocze jak stray traktor.
Kaczuszka jeszcze ma lekkie obawy, nadal troszeczkę strachliwy ale żadne dziecko już nie histeryzuje.
Rękawice ochronne już w szafie
- po wczorajszym łobesraniu łazienki, dzisiaj zdecydowały, że dupeczki trzeba wytrzeć więc w ruch poszedł papier toaletowy.
- papier zagościł na całej połaci
Skubańce są niemożliwe, szkoda, że nie widziałam jak go rozwijają.
Z rolki została tylko tekturka.
Buffon juz ma luz, furkocze jak stray traktor.
Kaczuszka jeszcze ma lekkie obawy, nadal troszeczkę strachliwy ale żadne dziecko już nie histeryzuje.
Rękawice ochronne już w szafie
Do zobaczenia Aniele
Asiula to ja Ci dziękuję
uf, uf, uf jak ja się cieszę, że załapały o co chodzi
uf, uf, uf jak ja się cieszę, że załapały o co chodzi

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Maluchy się rozmruczały 
Wczoraj w końcu Okaka włączył delikatny traktorek.
Buffon będzie przeogromnie tulaśnym kotem.
Kocha miłość.
Przy tuleniu strzela takie pozy, że można paść.
Okaka natomiast potrzebuje więcej czasu na zorientowanie się, że fajnie jest mieć miziane ciałko.
Był bardzo zdziwiony gdy usłyszał pierwszy buffonowy traktorek.
A wczoraj już MU towarzyszył
Wczoraj tez Dzieci miały gościa - wpadła do nas Ciocia Natalia.
Przyniosła mnóstwo prezentów
Dzieci kochają prezenty 

Wczoraj w końcu Okaka włączył delikatny traktorek.
Buffon będzie przeogromnie tulaśnym kotem.
Kocha miłość.
Przy tuleniu strzela takie pozy, że można paść.
Okaka natomiast potrzebuje więcej czasu na zorientowanie się, że fajnie jest mieć miziane ciałko.
Był bardzo zdziwiony gdy usłyszał pierwszy buffonowy traktorek.
A wczoraj już MU towarzyszył
Wczoraj tez Dzieci miały gościa - wpadła do nas Ciocia Natalia.
Przyniosła mnóstwo prezentów

Ostatnio zmieniony 19 lip 2016, 14:15 przez Asia_B, łącznie zmieniany 1 raz.
Do zobaczenia Aniele