Filip Leszczyński
Moderatorzy: crestwood, Migotka
w naszych Domach Tymczasowych każdego dnia toczy się walka...
...walka o najlepszą miejscówkę na poduszce pod grzejnikiem...
...w której zwycięzca może być tylko jeden...
...jesteś zwycięzcą Fifi

...walka o najlepszą miejscówkę na poduszce pod grzejnikiem...
...w której zwycięzca może być tylko jeden...
...jesteś zwycięzcą Fifi

Ostatnio zmieniony 20 paź 2016, 11:53 przez Eva, łącznie zmieniany 1 raz.
nie mogę, Kot na mnie leży.
-
Filip jest przepięknym, dużym kotem o jedwabistej, gęstej sierści. Cudownie się go mizia, ale zdobycie jego zaufania to zadanie dla człowieków cierpliwych. Kotek jest pchłochliwy a kiedy pojawiają się w domu dzieci Filip natychmiast zaszywa się pod łóżkiem. Kiedy wchodzą obcy, zdystansowany obserwuje ich spod stołu. Ale kiedy właścicielka domu tymczasowego wchodzi, to Fifi razem z kotką rezydentką stoją w progu i czekają na przytulanie. To dobrze Filip czeka bo Tabaka nie lubi się tulić. O początkowych problemach gastrycznych Filipa nie ma już śladu, Kotek jest absolutnie zdrowy

Filip w pościeli, stęskniony w środę rano miauczy i miauczy, przebudzam się a On na siedzi na łóżku mówiąc „wynagrodź mi to, że Cię nie było od niedzieli!”. I tuli się i całuje...
...i gdyby nie wyroby zdjeciopodobne nikt by mi nie uwierzył, że Fifi jest aż takim Miziakiem. Normalnie od ludzi trzyma się na dystans, wymaga czasu i cierpliwości człowieka. Ja sobie kiedyś zapracowałam i mam:) I jest taaaki mięciutki
Hałasu nie lubi ale żyje w średnio cichym domu i świetnie sobie radzi, z dwoma człowiekami, choć drugi człowiek widzi Filipa tylko w drodze do miski. Uwielbia Sanebelle no grain a mokre wciągnie dosłownie każde. Wymiękam, jak stoję przy garnkach gotując a On krzyczy na mnie "daj mi daj, skąd wiesz, że tego nie lubię". Taki Filip. Przesuper kot.