I z innej beczki - nie znałam jeszcze kota który miałby tak mięciutkie w dotyku futro jak Tristan. Zupełnie jak futro królicze.
Dastan i Tristan
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Po ponad rocznej obserwacji stwierdzam, że Tristan nie nadaje się do domu z dziećmi. Chwilowo z nimi mieszka bo nie ma wyjścia
, ale dzieci nie są mu w żaden sposób do szczęścia potrzebne. Nie szuka z nimi kontaktu, nie lubi, jak go starają się dotknąć, generalnie wieje przed nimi. Naszym marzeniem jest znalezienie mu takiego domu, jaki przytrafił się jego bratu. Z jedną, dwojgiem dorosłych osób i koniecznie z kociolubnym, przyjacielskim i odważnym kocim przewodnikiem, który dla wrażliwego Tristana mógłby być bratnią duszą.
I z innej beczki - nie znałam jeszcze kota który miałby tak mięciutkie w dotyku futro jak Tristan. Zupełnie jak futro królicze.
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
tak bardzo Tristan potrzebuje własnej ręki do miziania
wrażliwiec, przystojniak... no TRISTAN

wrażliwiec, przystojniak... no TRISTAN
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Co słychać u wszędobylskiego Futra? 
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
ach wiem wiem :autopatyk: mi się należy
w chwili obecnej Tristan zapoznaje się z najnowszą mieszkaną - Melisą
oznak stresu nie zauważam po żadnej ze stron, tfu tfu
w chwili obecnej Tristan zapoznaje się z najnowszą mieszkaną - Melisą
oznak stresu nie zauważam po żadnej ze stron, tfu tfu
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez kikin, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Tymczaski kochane
Tristan i Nebraska

z Tristankiem doszłam do takiego etapu, że już nie wiem co jeszcze mogę o nim napisać
To delikatny, wrażliwy kot o aksamitnie miękkim futerku. Kot który jak powietrza, potrzebuje kociego towarzystwa i to takiego, które da się ugniatać i przytulać i BARDZO cierpliwego opiekuna, który nie będzie domagał się kolan i noszenia kotka na rękach. Bo na to Tristan nie pozwoli, ale głaskanie uwielbia, będzie przychodził do łóżka i barankował
Będzie pochłaniał z radością mięsko i dobrą karmę, będzie tracił oddech w pogoni za bidrem i będzie taki PIĘKNY

z Tristankiem doszłam do takiego etapu, że już nie wiem co jeszcze mogę o nim napisać
Moje Tymczaski kochane
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
- kotekmamrotek
Tristan - wstrętny, piękny leloch na swoich warunkach
no co po dwóch latach, to i tygrys by się oswoił
mądry, jak mówię Tristan to, Tristan tamto, to on doskonale wie, że to do niego
często mój mąż mówi - Taki fajny kocur i dlaczego nikt go nie chce?
kocha Peetusia, morduje dziewczynki, spiernicza jak poparzony przed Kiki, ustala hierarchię z Tymkiem, syczy na psy, wieje przed dziećmi - no jak to w stadzie
no co po dwóch latach, to i tygrys by się oswoił
mądry, jak mówię Tristan to, Tristan tamto, to on doskonale wie, że to do niego
często mój mąż mówi - Taki fajny kocur i dlaczego nikt go nie chce?
kocha Peetusia, morduje dziewczynki, spiernicza jak poparzony przed Kiki, ustala hierarchię z Tymkiem, syczy na psy, wieje przed dziećmi - no jak to w stadzie
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez kikin, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Tymczaski kochane