Korneliusz
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
Raport Korneliusza 
Dziś wizyta u weta (pod wieżą) - wykonano morfologię (wyniki bardzo dobre) oraz pierwsze szczepienie. Korneliusz przybiera na wadze. Kolejne szczepienie 10.04 br.
W dalszym ciągu kwarantanna, choć mamy zgodę by powoli Korneliusza oswajać z naszą rezydentką. Apetyt dopisuje, chętny do zabaw ale przede wszystkim do miziania.
Kociak grzeczny w obsłudze
choć ma charakterek by zacząć gryźć.

Dziś wizyta u weta (pod wieżą) - wykonano morfologię (wyniki bardzo dobre) oraz pierwsze szczepienie. Korneliusz przybiera na wadze. Kolejne szczepienie 10.04 br.
W dalszym ciągu kwarantanna, choć mamy zgodę by powoli Korneliusza oswajać z naszą rezydentką. Apetyt dopisuje, chętny do zabaw ale przede wszystkim do miziania.
Kociak grzeczny w obsłudze

Joanna, Damian & Gwiazdka i Murzynek
Gościliśmy: Korneliusza
-
- KrisButton
Kilka dni u Was, z Wami i kocio kwitnie w oczach, ten słodki pyszczek jeszcze bardziej zrobił się słodki, miał chłopak szczęście, że Go wypatrzyliście i zdecydowaliście się tymczasować Go u siebie Proszę kociaka pogłaskać i podrapać ode mnie

Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Korneliusz jest przepiękny 

Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
- kotekmamrotek
jak zaczęłam czytać Twojego posta, to pomyślałam sobie, że napiszesz, że byś się w Korneliuszu zakochała - ja to zrobiłam w sumie, będąc tak trochę;)Neda pisze:Zawsze z zazdrością na tę jego urodę spoglądałam. Gdybym była kotem, to chciałabym być jak on, z tymi bursztynami zamiast oczu. A charakterek ma, owszem.
W nim się nie da nie zakochać.kotekmamrotek pisze:jak zaczęłam czytać Twojego posta, to pomyślałam sobie, że napiszesz, że byś się w Korneliuszu zakochała - ja to zrobiłam w sumie, będąc tak trochę;)Neda pisze:Zawsze z zazdrością na tę jego urodę spoglądałam. Gdybym była kotem, to chciałabym być jak on, z tymi bursztynami zamiast oczu. A charakterek ma, owszem.

Raport Korneliusza 
waga 3,9 kg (przed jedzeniem
apetyt ciągle dopisuje, choć nie lubi jeść w samotności
integracja z naszą rezydentką przebiega ciężko bo o ile kotka jest wysterylizowana to wygląda jakby Korneliuszowi to nie przeszkadzało. Nasza kotka też niezbyt chętnie chciałaby się zaprzyjaźnić... tym samym wypuszczanie go z pokoju kończy się rozdzielaniem kotów.
Korneliusz z innej perspektywy

waga 3,9 kg (przed jedzeniem

apetyt ciągle dopisuje, choć nie lubi jeść w samotności
integracja z naszą rezydentką przebiega ciężko bo o ile kotka jest wysterylizowana to wygląda jakby Korneliuszowi to nie przeszkadzało. Nasza kotka też niezbyt chętnie chciałaby się zaprzyjaźnić... tym samym wypuszczanie go z pokoju kończy się rozdzielaniem kotów.
Korneliusz z innej perspektywy

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2017, 12:26 przez Promykowo, łącznie zmieniany 1 raz.
Joanna, Damian & Gwiazdka i Murzynek
-
-