Pętelka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
No oczywiście, że Pętelka jest wielka <całe 4,5kg!> aczkolwiek bardzo dobrze to maskuje i udaje smukłą
Dzisiaj Pętelka miała wyjątkowych gości
Oczywiście jak to Pętelka zamiast się pokazać od tej rozmruczanej i miziastej strony postanowiła niecnie wykorzystać nadmiar rąk do zabawy
W każdym razie pora na zdjęcia
- Na pierwszy ogień idzie pożegnana już stylówa w szaliko/bandażu - Pętelka chyba usiłowała upodobnić się do smoka Szczerbatka..
- Tutaj sobie najwyższy szczyt zdobywa - "Mont Regał" tylko powagę chwili i doniosłość cokolwiek szlag trafił przez komiczne ubytki sierści na szyi..
- Bo Pętelka kooocha papier.. znaczy się książki
- Co Wy wiecie o byciu koto wampirem?
- Ale jak to kolacja będzie później?!
I jak tu jej nie kochać?~

Dzisiaj Pętelka miała wyjątkowych gości

Oczywiście jak to Pętelka zamiast się pokazać od tej rozmruczanej i miziastej strony postanowiła niecnie wykorzystać nadmiar rąk do zabawy

W każdym razie pora na zdjęcia

- Na pierwszy ogień idzie pożegnana już stylówa w szaliko/bandażu - Pętelka chyba usiłowała upodobnić się do smoka Szczerbatka..
- Tutaj sobie najwyższy szczyt zdobywa - "Mont Regał" tylko powagę chwili i doniosłość cokolwiek szlag trafił przez komiczne ubytki sierści na szyi..
- Bo Pętelka kooocha papier.. znaczy się książki

- Co Wy wiecie o byciu koto wampirem?
- Ale jak to kolacja będzie później?!
I jak tu jej nie kochać?~
"Lecz biedny jestem: me skarby – w marzeniach,
Więc ci rzuciłem marzenia pod stopy,
Stąpaj ostrożnie, stąpasz po marzeniach."
William Butler Yeats
William Butler Yeats
No i cóż tu napisać o Pętelce?
Pętelkę dopadło wioSENNE lenistwo <to wcale nie tak, że mnie dopadło
>
No w każdym razie panna korzysta z kąpieli słonecznych w rozsianych tu i tam plamach słońca, a że najczęściej największa plama słońca zwykła się rozlewać na mojej klawiaturze to regularnie toczymy poważne rozmowy z Pętelką na temat tego, że klawiatura to nie nietypowa leżanka z funkcją masażu enterem..
Efekt tej batalii jest taki, że ja siedzę i miziam rozwalonego na enterze kota, moja postać w grze leży sobie martwa i już nawet nie wstaje, a enter? Cóż, enter wychodzi z tej dyskusji z kłaczkami..
Na szczęście tych nadprogramowych kłaczków jest coraz mniej
~
Pętelkę dopadło wioSENNE lenistwo <to wcale nie tak, że mnie dopadło

No w każdym razie panna korzysta z kąpieli słonecznych w rozsianych tu i tam plamach słońca, a że najczęściej największa plama słońca zwykła się rozlewać na mojej klawiaturze to regularnie toczymy poważne rozmowy z Pętelką na temat tego, że klawiatura to nie nietypowa leżanka z funkcją masażu enterem..
Efekt tej batalii jest taki, że ja siedzę i miziam rozwalonego na enterze kota, moja postać w grze leży sobie martwa i już nawet nie wstaje, a enter? Cóż, enter wychodzi z tej dyskusji z kłaczkami..
Na szczęście tych nadprogramowych kłaczków jest coraz mniej

~
William Butler Yeats
William Butler Yeats
Ale co z tego, że leży skoro bohater już i tak UMAR BYŁ ;-)Wroniec pisze:Efekt tej batalii jest taki, że ja siedzę i miziam rozwalonego na enterze kota, moja postać w grze leży sobie martwa i już nawet nie wstaje, a enter? Cóż, enter wychodzi z tej dyskusji z kłaczkami..
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
No, bo niby umarł i był, ale w przypadku gier zasada "a kto umarł ten nie żyje" nie obowiązuje więc może nawet, by i wstał i nawet trochę żył, ale majestat i jestestwo Pętelki na jego "klawiszach życia" go przytłacza i nie śmie :<
William Butler Yeats
William Butler Yeats
Nie mówi się "umarł", tylko "UMAR"Wroniec pisze:No, bo niby umarł i był, ale w przypadku gier zasada "a kto umarł ten nie żyje" nie obowiązuje więc może nawet, by i wstał i nawet trochę żył, ale majestat i jestestwo Pętelki na jego "klawiszach życia" go przytłacza i nie śmie :<

https://kwejk.pl/obrazek/1902473/gralem-twoim.html
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
O nie nie nie nieeee, nie podpowiadaj Pętelce takich rzeczy, niech dalej myśli, że klawiatura to tylko specyficzna leżanka z wypustkami :\
Nie chce, żeby wszystkie moje postaci zaliczyły stan "UMAR"
Nie chce, żeby wszystkie moje postaci zaliczyły stan "UMAR"

William Butler Yeats
William Butler Yeats
Wroniec pisze:Nie chce, żeby wszystkie moje postaci zaliczyły stan "UMAR"

No i stało się Jej Czarna Miziastość pojechała do swojego domku
Zdaje się, że większy metraż przypadł jej do gustu, bo z ostrożną ciekawością zaczęła od razu dogłębnie zwiedzać wszystkie zakamarki
Oczywiście na wstępie musiała zrobić przemeblowanie na nowych włościach <skupiła się głównie na łazience> a my podczas rozmowy mogliśmy sobie posłuchać jak zbędne według Pętelki rzeczy zostały eksmitowane na podłogę
A pod koniec gdy już wychodziliśmy podeszła z kitą w górze do swojej nowej Pani i dała się pomiziać
No i po zdjęciu jakie otrzymałem nikt chyba nie będzie miał wątpliwości, że ds Pętelki pełen miłości
PS: Tęsknię za nią pusto tu bez niej
I brawa dla mnie bo dzisiaj rano na wpół przytomny nasypałem karmy na podłogę tam gdzie stały miski..

Zdaje się, że większy metraż przypadł jej do gustu, bo z ostrożną ciekawością zaczęła od razu dogłębnie zwiedzać wszystkie zakamarki

Oczywiście na wstępie musiała zrobić przemeblowanie na nowych włościach <skupiła się głównie na łazience> a my podczas rozmowy mogliśmy sobie posłuchać jak zbędne według Pętelki rzeczy zostały eksmitowane na podłogę

A pod koniec gdy już wychodziliśmy podeszła z kitą w górze do swojej nowej Pani i dała się pomiziać

No i po zdjęciu jakie otrzymałem nikt chyba nie będzie miał wątpliwości, że ds Pętelki pełen miłości

PS: Tęsknię za nią pusto tu bez niej

I brawa dla mnie bo dzisiaj rano na wpół przytomny nasypałem karmy na podłogę tam gdzie stały miski..

William Butler Yeats
William Butler Yeats
Powodzenia Petelko!!!