Kacper? :-)filo pisze:Zawiozłam dzieciaki na zabiegi.
1. Kogo ciekawość zaciągnęła do transportera i sam wlazł, a potem był zdziwiony, że wyjść nie można?
2. Kto darł japę całą drogę w samochodzie?
3. Kto nie wiedział, co ważniejsze - ciekawość czy strach?
Milla
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Rodzeństwo - a dwa zupełnie różne koty. I to coraz różniejsze. Wcale nie muszą życia spędzić razem.
Millka - trochę nieśmiała, ale potrzebująca pomiziania i przytulenia. Wymaga, żeby to nią się zajmować. Szylkretowa dama pozująca i oczekująca zachwytów.
Kacper - kocur, który musi mieć towarzystwo ludzi i kotów. Sam wejdzie na głowę. Robi wszystko synchronicznie. Idę do toalety, on też musi. Jak coś przelatuje przez mieszkanie zaczepiając o ludzi, koty i dowolne przedmioty, to na pewno on. Inicjuje wszystkie zabawy i szaleństwa.
Millka - trochę nieśmiała, ale potrzebująca pomiziania i przytulenia. Wymaga, żeby to nią się zajmować. Szylkretowa dama pozująca i oczekująca zachwytów.
Kacper - kocur, który musi mieć towarzystwo ludzi i kotów. Sam wejdzie na głowę. Robi wszystko synchronicznie. Idę do toalety, on też musi. Jak coś przelatuje przez mieszkanie zaczepiając o ludzi, koty i dowolne przedmioty, to na pewno on. Inicjuje wszystkie zabawy i szaleństwa.
filo pisze:Ile kotów mieści się w jednym łóżku, gdy człowiek chce zasnąć?
Wszystkie plus jeszcze jeden, bo przecież można sobie w zębach jeszcze jakiegoś pluszaka przynieść.

Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
Mamy nowego domownika Pędzelka .
Kacpra zżera ciekawość i ciągle się pcha do nowego kolegi. A kolega wcale nie ma ochoty na takie intymności i syczy na wszystkie koty, które śmią podejść za blisko. Ale w Kacperku odezwał się kocur! Na mnie syczą? Na mnie? Sssssssssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Milla olała nowego kolegę. Jest. Nie ma. A co mnie to obchodzi?
Kacpra zżera ciekawość i ciągle się pcha do nowego kolegi. A kolega wcale nie ma ochoty na takie intymności i syczy na wszystkie koty, które śmią podejść za blisko. Ale w Kacperku odezwał się kocur! Na mnie syczą? Na mnie? Sssssssssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Milla olała nowego kolegę. Jest. Nie ma. A co mnie to obchodzi?