Alabama i Nebraska - wątek archiwalny
Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka
U dziewczynek bez zmian. Czyli dobrze
bardzo dobrze
zresztą jak mogłoby być po dwóch latach
wrosły w stado i są u siebie, nie ma zmiłuj 
Alabamcia urocza, z minkami, niezależna, ale nie jest tak, żeby nie udało mi się jej pogłaskać przy okazji, np karmienia
cudowna, malutka, biała kicia z charakterkiem i dużą dozą niezależności
Nebraska częściej daje się pogłaskać, ale patrzy wtedy na mnie z takim niesmakiem
, nadal kradnie ścierki ze zlewu, nadal morduje siostrę, nadal sypia w łóżku z moimi dziećmi (bo dzieci jak śpią są ok
)
jest dobrze, po prostu dobrze
zresztą jak mogłoby być po dwóch latach
Alabamcia urocza, z minkami, niezależna, ale nie jest tak, żeby nie udało mi się jej pogłaskać przy okazji, np karmienia
Nebraska częściej daje się pogłaskać, ale patrzy wtedy na mnie z takim niesmakiem
jest dobrze, po prostu dobrze
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Wiesz... jako mama Dziesięciolatka tez uważam, ze śpiące dzieci są Ok

Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
absolutnie się zgadzam (9 i 7 latMarianna pisze:Wiesz... jako mama Dziesięciolatka tez uważam, ze śpiące dzieci są Ok![]()
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta