Czwórka z Czecha

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

uta

Post autor: uta »

Trzymamy kciuki za oczko Bricioli :ok:
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Trzymamy kciuki!
Awatar użytkownika
Kri
Kontakt:

Post autor: Kri »

Zdrówka maleńka. Walcz dzielnie - paczenie ważna rzecz! :good:
:)
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.

Robert A. Heinlein

http://www.ezopoznan.pl/
Lusia

Post autor: Lusia »

Witam z Trixie - dawniej Macchia :wink:
U nas wszystko ok, kicia to już dorosła koteczka. Niestety nie mogę wstawić zdjęcia (nie wiem jak to zrobić :roll: ) ale zapewniam, że niezła z niej aparatka :P Niestety jest sama, ponieważ nasz kocur odszedł za Tęczowy Most - nowotwór okazał się silniejszy i po 4 miesiącach walki kiciu zasnął :( Trixie strasznie tęskniła i widać, że nadal jej brakuje towarzystwa. Postanowiliśmy znaleźć jej towarzysza ale tutaj Pan Domu postawił twarde warunki :? ale co to dla nas :wink: Na 100% kolejny futrzak i tak się u nas pojawi :lol:
Pozdrawiamy serdecznie :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Jakie to warunki? Może pomożemy? :)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Lusia

Mąż ma ogromny sentyment do naszego kocura którego niestety już z nami nie ma. Wgl już nawet mamy imię dla nowego futra. W klinice w której leczyliśmy Warka ktoś źle wpisał jego imię w kartę i przez długi czas był jako Warg. Także kolejny kotek będzie właśnie Wargiem, Wargusiem no i mąż chce koniecznie szaraka. Ja to bym całe stado wzięła i pewnie gdyby nie to że on mnie tak hamuje to w domu byłyby minimum 4 koty ale co ja mogę sama. Ciśnienia wielkiego nie mamy, wierzę, że to kot znajdzie nas a nie my jego. Może gdzieś tam jakaś kocia mama się koci i jakiś szary maluszek będzie szukał domu :)

A Trixie jest kochana, wszędzie za mną chodzi - to jest taka moja przylepa. W dzień zazwyczaj śpi gdzieś schowana w wieczorami z kolan nie schodzi. Uwielbia jedzonko w galaretce, ganianie za piłeczką no i kocha bezwzględnie swój drapak :) Kiedyś zrobiliśmy z mężem sami taki dwumetrowy i koty maja tam raj :)

Bardzo tęsknię za Warkiem, byl z nami ponad 10 lat. Zachorował nagle, miałam nadzieję, że może się uda ale niestety nie było szans :( No i widzę jak Kici brakuje towarzysza do zabaw - z Warkiem ganiali po całym domu :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Szczerze? Dobrałabym Trixie rówieśnika do zabaw :) Z kotami, jak z ludźmi pod tym względem :) Dla dorosłego zabawa z dzieckiem to raczej zabawianie dziecka ;)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Basik

Post autor: Basik »

To przecież siostra mojej Birby i Pepe! Pozdrawiamy :) :papa :papa :papa
BB :)
Awatar użytkownika
Villemo7

Post autor: Villemo7 »

Ale fajnie wiedzieć, że "moja" smarkateria ma się dobrze w swoich domach. :D

Z tymi zdjęciami to na forum (na tym skrypcie) nie jest łatwo niestety. Widzę, że imageshack się wysypał i po kilku latach już zdjęcia z początku wątku nie są dostępne.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Lusia

http://www.fotosik.pl/zdjecie/ec755ef402c47084
http://www.fotosik.pl/zdjecie/15cecc5af6a394f1
http://www.fotosik.pl/zdjecie/2eeb081080d33e4e
http://www.fotosik.pl/zdjecie/4ad074b333c4123a

Nie wiem, może dacie radę to otworzyć :)
Morri, taki miałam plan ale męskie myślenie jest czasami nie do przeskoczenia :evil:
Villemo7, ma się dobrze to mało powiedziane :)
Awatar użytkownika
Basik

Villemo7 pisze:Ale fajnie wiedzieć, że "moja" smarkateria ma się dobrze w swoich domach. :D

Z tymi zdjęciami to na forum (na tym skrypcie) nie jest łatwo niestety. Widzę, że imageshack się wysypał i po kilku latach już zdjęcia z początku wątku nie są dostępne.
To już nie taka "smarkateria" - stateczne kociska :)
Obrazek
Lusia

Basik, noooo jakie dostojne to rodzeństwo :wink: Gdzie Ty mieszkasz? Widzę Piątkowo - my na Boninie więc bardzo blisko :)
Awatar użytkownika
Villemo7

A ja znalazłam ich zdjęcie z dnia przybycia - to było dokładnie 5 lat temu:

https://www.facebook.com/371850769322/p ... =3&theater
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Awatar użytkownika
Basik

Mój Pepuś kochany! A Birba jaka zasmarkana!
Birba jest kierowniczką naszego Domu, Pepe największa cykoria, ale największy pieszczoch. Na pokładzie jest jeszcze Trinity
no i "tymczasek" teraz to Kruszynka
i to wszystko dzięki Tobie Villemo7 :kwiatek:
Awatar użytkownika
Villemo7

Basik pisze: i to wszystko dzięki Tobie Villemo7 :kwiatek:
Cieszę się, że mogłam "zarazić" :D

Ucałuj mordeczki od cioci Villemo.
ODPOWIEDZ