Tara

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
einfach

Post autor: einfach »

Morri pisze:Tara już bryka z zabawkami :tan:
:serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Po zabiegu nie odnotowałam żadnych zmian w zachowaniu Tary. Wszystkie zęby zostały oczyszczone, przykry zapach poszedł precz. Do usunięcia był tylko ostatni ząbek trzonowy.
Jakieś pytania? :)
https://youtu.be/FojpuEjyEHE

Dziś Tara liznęłą Sarę pary razy po głowie :shock:
Awatar użytkownika
Morri

Tara to prawdziwy Kot Nad Koty - kwintesencja kotowatości: kocha jeść, bawić się i być głaskaną. Nic więcej do szczęścia jej nie trzeba. Gdy na nią patrzę, nie mam wątpliwości: ona jest naprawdę szczęśliwa :) W przyszłym tygodniu czekają nas badania kontrolne krwi - boję się, ale też jestem pełna nadziei... Tara niczym nie zdradza, by cokolwiek jej dolegało. W kocim stadzie wiedzie niekwestionowany prym, co nigdy nie przestanie mnie zadziwiać - jej pewność siebie jest nie do podważenia. Jakkolwiek nadal potrafi przepędzić innego kota z miejscówki, którą sama planuje zająć, na ogół jest zupełnie bezkonfliktowa :)
Obrazek
Wczoraj nawet wylizała futerko Skadi :shock: Często też próbuje berka z innymi kotami - najlepiej do terj pory idzie jej z Kanso, który nie daje sobie tak całkiem wejść na głowę i próbuje dyskutować ;)
Doskonale jednak radzi sobie bawiąc się sama i to - mam wrażenie - sprawia jej najwięcej radości :)
A bawi się chętnie i wszystkim, radośnie podrzucając zabawki :)
Obrazek

To, co nieodmiennie widać w jej oczach - inteligencja :)
Obrazek
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Tara jest największym ocieraczem jakiego do tej pory poznałam :cool: Ocieranie się pyszczkiem i całym ciałem o człowieka jest jej ulubioną formą okazywania miłości :) Na wołanie stawia się natychmiast. A także wtedy, gdy inny kot dostaje głaski - nie może być tak, że Tara zostaje pominięta :) Nieustannie mam wrażenie, że jest straszliwie wdzięczna za to, że może przebywać w domu. Ma niesamowicie pogodne, energiczne usposobienie - bawi się niezwykle często, od miesięcy nie nudząc się zabawkami i zmieniając je co chwilę - autentycznie docenia absolutnie wszystko, czym chata bogata :)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Awatar użytkownika
Hith

Post autor: Hith »

Ależ cudowny ocierasek :love:
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

:love: :love: :love:
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

:jebanewalentynki: :love: :jebanewalentynki: :love: :jebanewalentynki: :love:
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:love: :love: :love:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Basik

Post autor: Basik »

Ja wiem - to jest sposób na przedłużanie rzęs! Po takim ocieraniu (wow!) zostają na rzęsach Morri małe włoski, potem tylko tusz do rzęs i firanki gotowe. :idea:
BB :)
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Oooooooooo, prawie jak Esmolek, która czasem jeszcze dodaje baranki, a raczej barany, bo jak walnie w czoło to aż słychać ;)
Awatar użytkownika
Morri

Tara została przyłapana na berku z Kanso :shock: Bo też on nie zniechęca się podgryzaniem tu i ówdzie, a i do zabawy skory jest zawsze :) Luna przed Tarą zmyka w podskokach :lol: Że też do tej pory nie skumała, że duży może więcej :mur:
Ostatnie wyniki parametrów nerkowych niemal identyczne jak przed zabiegiem :good: Różnica dopiero w drugim miejscu po przecinku, więc się nie liczy ;)
Awatar użytkownika
Morri

brynia pisze:Oooooooooo, prawie jak Esmolek, która czasem jeszcze dodaje baranki, a raczej barany, bo jak walnie w czoło to aż słychać ;)
Tara też wali po czole ;) Ale woli ocieranie :) Dobrze, że zapach z pysia jest już wzorowy ;)
Awatar użytkownika
Morri

Basik pisze:Ja wiem - to jest sposób na przedłużanie rzęs! Po takim ocieraniu (wow!) zostają na rzęsach Morri małe włoski, potem tylko tusz do rzęs i firanki gotowe. :idea:
pomysł na biznes? :lol:
Awatar użytkownika
Basik

Post autor: Basik »

Morri pisze:
Basik pisze:Ja wiem - to jest sposób na przedłużanie rzęs! Po takim ocieraniu (wow!) zostają na rzęsach Morri małe włoski, potem tylko tusz do rzęs i firanki gotowe. :idea:
pomysł na biznes? :lol:
"Otrzyj się o kota, Twoje rzęsy zaskoczą nawet Ciebie!"
w pełni naturalne i ekologiczne przedłużanie rzęs - zadowolenie kota w pakiecie
BB :)
ODPOWIEDZ