Kruszynka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Zapewniam wszystkich, że Kruszynka również chodzi. Przeglądam jej zdjęcia i widzę, wszędzie pozycja horyzontalna, a przecież to łajza pierwszej klasy - łajza i gaduła. Wszystko jest skomentowane, opowiedziane, wywołane, zapytane no paszcza się nie zamyka. Łatwiej ją jednak namierzyć jak zalega... a robi to tak:

i tak:
czasem tak:
Nie nosi już obróżki, z kontaktu zniknęły kocie nawaniacze, a z kota zostało tyle
:
Dzisiaj PA naszej Kruszynki - już zazdroszczę ludziom, którzy ją zaproszą do siebie
i tak:
czasem tak:
Nie nosi już obróżki, z kontaktu zniknęły kocie nawaniacze, a z kota zostało tyle

Dzisiaj PA naszej Kruszynki - już zazdroszczę ludziom, którzy ją zaproszą do siebie

BB 

Ja też!Basik pisze:Dzisiaj PA naszej Kruszynki - już zazdroszczę ludziom, którzy ją zaproszą do siebie

jest bardzo wyjątkowa i prześliczna!!!
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
bo ona ma syndrom kota z ulicy
- poduszki i generalnie miękko pod dupką są najważniejsze 

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Dawno wieści nie było
ale nie będę pisać o względności upływu czasu...
Kruszynka, kot idealny na dokocenie, wciąż nas zachwyca swoją pogodą ducha. Zawsze uśmiechnięta i zadowolona. Baranki regularnie co 3 godziny - przed pójściem spać obstawiamy, o której dzisiaj przyjdzie. Bo przyjdzie na pewno, baranek parę miłych słów i znika gdzieś do swoich spraw. Apetyt ma niesłabnący - nie wiem gdzie to mieści i mam nadzieję, że kulotka nie wyhoduję.
Parę dni mnie nie było... zostawiłam milion instrukcji na wszystkie ewentualności świata... który kot co lubi, gdzie lubi jeść, jak lubi jeść... a jakby nie chciał to co innego i takie tam ... a mój małżon wysłuchał, zebrał towarzystwo i powiedział, że nie będzie ich ganiać po chacie z miskami i proszę taki efekt:
a ja dzisiaj, po powrocie znowu z tymi miskami biegałam po chacie...
CUDOWNY KOT NA DOKOCENIE. Kruszynka wtopiła się w nasze stadko, ale myślę, że dobrze by jej było z młodszym pokoleniem albo bardziej ruchawym
bo bardzo lubi się bawić, ganiać i polować.

Kruszynka, kot idealny na dokocenie, wciąż nas zachwyca swoją pogodą ducha. Zawsze uśmiechnięta i zadowolona. Baranki regularnie co 3 godziny - przed pójściem spać obstawiamy, o której dzisiaj przyjdzie. Bo przyjdzie na pewno, baranek parę miłych słów i znika gdzieś do swoich spraw. Apetyt ma niesłabnący - nie wiem gdzie to mieści i mam nadzieję, że kulotka nie wyhoduję.
Parę dni mnie nie było... zostawiłam milion instrukcji na wszystkie ewentualności świata... który kot co lubi, gdzie lubi jeść, jak lubi jeść... a jakby nie chciał to co innego i takie tam ... a mój małżon wysłuchał, zebrał towarzystwo i powiedział, że nie będzie ich ganiać po chacie z miskami i proszę taki efekt:
a ja dzisiaj, po powrocie znowu z tymi miskami biegałam po chacie...

CUDOWNY KOT NA DOKOCENIE. Kruszynka wtopiła się w nasze stadko, ale myślę, że dobrze by jej było z młodszym pokoleniem albo bardziej ruchawym

BB