Filip Leszczyński

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hith

Post autor: Hith »

Ja się trochę boję... bo jak tak patrzę na zdjęcia Seti i na Filipa, który siedzi obok mnie, to poważnie się zastanawiam czy świat zniesie TAKIE nagromadzenie słodyczy w jednym miejscu :thud:
Awatar użytkownika
RudaMaruda

Post autor: RudaMaruda »

Zniesie! :D
Szczęśliwie wyadoptowani: Oreo, Stanley, Seti, Teo
Awatar użytkownika
Hith

Filip już na swoim. Oboje byliśmy dzielni :wink: Chyba wyczuł, że coś się święci, bo nie chciał się spakować do transportera, za to na miejscu zachowywał się trochę spokojniej niż kiedy przyjechał do nas, co dobrze wróży :)

Cieszę się, że znalazł taki świetny dom, ale nie ukrywam, że trochę smutno było się rozstawać... teraz chwila oddechu i pomyślimy o kolejnym gościu :wink:

No i czekamy na wieści z nowego domu :aniolek:
Awatar użytkownika
Marianna

Post autor: Marianna »

:banan:
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka
Awatar użytkownika
RudaMaruda

Post autor: RudaMaruda »

Jestem w kontakcie z DS Seti i Filipa, na razie spokój i cisza, mała ponoć przebiera nóżkami i nie może się doczekać spotkania, Filip na razie spokojny, zaleciłam aklimatyzację z właścicielami i nowym otoczeniem, mam nadzieję, że się polubią <3
Szczęśliwie wyadoptowani: Oreo, Stanley, Seti, Teo
Chitos

Post autor: Chitos »

Powodzenia Filpku :)
Awatar użytkownika
Hith

Z Filipem całkiem nieźle :) wprawdzie w nocy niczego nie zjadł, ale rano, w drodze wyjątku, wyciągnięto na niego tajną broń: kociego fastfooda. I się skusił :wink: Gdy jego nowi opiekunowie szykowali się do pracy, wychynął też z łazienki na przeszpiegi - cieszę się, że ciekawość zaczyna brać górę :)
No i jak to Filip, mimo nowego miejsca i stresu zdążył pokazać się od najlepszej strony - tzn. od strony brzucha, który odsłonił podczas głaskania. Trochę się martwiłam jak to będzie, ale świetnie sobie radzi :aniolek:
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

To kochany miziak, prędzej czy później pokaże 1005 swoje kochane oblicze.
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Seti zrobiła się trochę bardziej zdystansowana i raczej z rezerwą podchodzi do pieszczoch (lizanie i wspólne spanie) ze strony Filipa. Filip na szczęście jest uparty i nie zraża się tym jak dostaje czasami w pyszczek za zbytnie spoufalanie 🙂 Lepiej już chyba nie będzie ze strony Seti 🙂 Filip za to cały czas boi się człowieka... chyba, że leżymy albo karmimy 🙂 wtedy wręcz wchodzą nam na głowę 🙂 a wydawało się, że to Seti jest ta nieśmiała 😛
Obrazek

Obrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
ODPOWIEDZ