Moderatorzy: crestwood, Migotka
Czasem faktycznie tak to wygląda, dziś na przyklad grali w lapkiagula.s pisze:Czyż to nie sa najpiękniejsze Chomiczki na świecie?
No też sie zastanawiam czy Melunia nie znalazła u Evy kolejnego przyjaciela. I co na to Bella?
(Zabrzmialo jak z jakiejś telenoweli)
agula.s pisze:Co słychać u najpiękniejszych Chomiczków świata?
o to, to znamy z autopsji z Alabamą...Eva pisze: nie jest to kot z typu pieszczoszków, ale przy nakładaniu jedzenia można dostąpić zaszczytu miziania ogona lub otarcia o nogę
<3Eva pisze:Biorąc pod uwagę średni czas ludzkiego życia, nasi futrzaści przyjaciele są z nami zaledwie przez krótką chwilę. Choć na co dzień może nie zdajemy sobie z tego sprawy, ale za to w smutne dni, kiedy odprowadzamy kolejnego kota za TM, przypominam sobie o tym jakoś tak bardziej...
Wczoraj był bardzo smutny dzień, odeszła od nas kolejna kotka... Na pewno pociesza myśl, że przez ostatni rok swojego życia była cudownie zaopiekowana we wspaniałym Domu Tymczasowym, ale to zawsze strasznie przykro, kiedy kot odchodzi.. Moje futra oczywiście od razu wyczuły, że coś się wydarzyło, że chyba trzeba przytulić mnie bardziej, mocniej do ucha pomruczeć..
Leżałam już w łózku, Perła wtulilła się pod ramię, całym ciałkiem przywierając do mojego boku.. Zeus położył się na mnie wyżej niż zazwyczaj, tak, że łapkami otulał mi twarz, mruczał miarowo.. Melciak tuliła się i tak bardzo barankowała w uczuciowym uniesieniu, że aż obśliniła mi oko...
a ja tuliłam i płakałam, dziękując za każdą chwilę spędzoną z nimi, moimi najlepszymi przyjaciółmi, moją czystą mruczącą miłością opakowaną w różnokolorowe futra...
"Chciałem powiedzieć, że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. Koty są miłe."
T. Pratchett
no to siedzę i ryczę...Eva pisze:Biorąc pod uwagę średni czas ludzkiego życia, nasi futrzaści przyjaciele są z nami zaledwie przez krótką chwilę. Choć na co dzień może nie zdajemy sobie z tego sprawy, ale za to w smutne dni, kiedy odprowadzamy kolejnego kota za TM, przypominam sobie o tym jakoś tak bardziej...
Wczoraj był bardzo smutny dzień, odeszła od nas kolejna kotka... Na pewno pociesza myśl, że przez ostatni rok swojego życia była cudownie zaopiekowana we wspaniałym Domu Tymczasowym, ale to zawsze strasznie przykro, kiedy kot odchodzi.. Moje futra oczywiście od razu wyczuły, że coś się wydarzyło, że chyba trzeba przytulić mnie bardziej, mocniej do ucha pomruczeć..
Leżałam już w łózku, Perła wtulilła się pod ramię, całym ciałkiem przywierając do mojego boku.. Zeus położył się na mnie wyżej niż zazwyczaj, tak, że łapkami otulał mi twarz, mruczał miarowo.. Melciak tuliła się i tak bardzo barankowała w uczuciowym uniesieniu, że aż obśliniła mi oko...
a ja tuliłam i płakałam, dziękując za każdą chwilę spędzoną z nimi, moimi najlepszymi przyjaciółmi, moją czystą mruczącą miłością opakowaną w różnokolorowe futra...
"Chciałem powiedzieć, że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. Koty są miłe."
T. Pratchett