Alabama i Nebraska - wątek archiwalny
Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka
Polemizowałabymkikin pisze:z cyklu: "Niełatwe życie Peetusia"

Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
Marianna pisze:Polemizowałabymkikin pisze:z cyklu: "Niełatwe życie Peetusia"![]()
podobo każdy facet marzy o trójkącie

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

oto jeden z powodów, dlaczego w domu tymczasowym ekspres do kawy musi być przykryty kocem

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

glaskalam dzisiaj Alabamę
i trwalo to dłużej niż ułamek sekundy
a pomógł..oczywiście! Peeta
tak się dziś złożyło, że Alabama spała u dzieci a Peeta u nas, nad ranem jak weszłam do pokoju chłopców, a za mną Peeta, Alabama rzuciła sie na niego w szale radości, zaczęła krewetkować, łasić się i ocierać, a że Peeta ocierał się o mnie to Alabacia była blisko, miała dobry moment, no i skorzystałam

i trwalo to dłużej niż ułamek sekundy
a pomógł..oczywiście! Peeta
tak się dziś złożyło, że Alabama spała u dzieci a Peeta u nas, nad ranem jak weszłam do pokoju chłopców, a za mną Peeta, Alabama rzuciła sie na niego w szale radości, zaczęła krewetkować, łasić się i ocierać, a że Peeta ocierał się o mnie to Alabacia była blisko, miała dobry moment, no i skorzystałam

Moje Tymczaski kochane

po 2 latach w DT
miziakami i nakolankowcami to my nie będziemy, za to bardzo sprawnie mordujemy latające w domu robactwo, zawsze zaopiekujemy się nieschowanymi resztkami jedzenia, czasami ukradniemy ścierkę z kuchennego blatu, wejdziemy wszędzie tam gdzie nam nie wolno, zmusimy ludzia do wymyślenia i zrobienia ochrony przed wchodzeniem do kominkowego komina, będziemy spały w pościelach i urządzały dzikie galopady po domu o niestasownych porach

miziakami i nakolankowcami to my nie będziemy, za to bardzo sprawnie mordujemy latające w domu robactwo, zawsze zaopiekujemy się nieschowanymi resztkami jedzenia, czasami ukradniemy ścierkę z kuchennego blatu, wejdziemy wszędzie tam gdzie nam nie wolno, zmusimy ludzia do wymyślenia i zrobienia ochrony przed wchodzeniem do kominkowego komina, będziemy spały w pościelach i urządzały dzikie galopady po domu o niestasownych porach

Moje Tymczaski kochane

Dziewczynki żyją i mają się świetnie. Całkiem nieźle radzą sobie w dużym stadzie. Nadal żyją raczej obok człowieka niż z nim, ale komu to przeszkadza?
mi nie
i oby przyszłemu DS również nie 

Moje Tymczaski kochane