jest nawet cień szansy, ze Alabama za 10 lat zostanie miziakiem
Alabama i Nebraska - wątek archiwalny
Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka
dziewczynki żyją i mają się wyśmienicie
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Jest nieźle
ludzie odpalili kominek, a to jest to co dzika Alabama lubi najbardziej 
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Nebraska ma zaskakującą przypadłość, którą ostatnio zaobserwowaliśmy
jak tylko zaczynamy szykować kolekcję dla futer - leci na szybkie siku do kuwety, robi to każdego dnia i naprawdę wygląda to pociesznie - szybkie siku i potem latanie z resztą wokół nóg, normalnie jakby ktoś jej guziczek naduszał 
Moje Tymczaski kochane
kikin pisze:Nebraska ma zaskakującą przypadłość, którą ostatnio zaobserwowaliśmyjak tylko zaczynamy szykować kolekcję dla futer - leci na szybkie siku do kuwety, robi to każdego dnia i naprawdę wygląda to pociesznie - szybkie siku i potem latanie z resztą wokół nóg, normalnie jakby ktoś jej guziczek naduszał
Hahaha, musi się wysikać, żeby ze szczęścia i podniety przy misce nie popuścić.
Alabama regularnie zażywa inhalacji
ale spokojnie, to nie choroba, to nałóg
zwisa z parapetu nad kaloryferem głową w dół w kierunku kaloryfera i wchłania całą sobą ciepłe powietrze
ona UWIELBIA ciepło
Nebraska nadal zamęcza Peetusia swoim towarzystwem
ale spokojnie, to nie choroba, to nałóg
zwisa z parapetu nad kaloryferem głową w dół w kierunku kaloryfera i wchłania całą sobą ciepłe powietrze
ona UWIELBIA ciepło
Nebraska nadal zamęcza Peetusia swoim towarzystwem
Moje Tymczaski kochane
Alabama
wszędzie fajnie gdzie ciepło

wszędzie fajnie gdzie ciepło
Ostatnio zmieniony 14 lut 2018, 14:15 przez kikin, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Tymczaski kochane