PROBLEMY TECHNICZNE

Chcesz poplotkować o kotach? Pochwalić się swoim futrem? Masz jakieś pytania do naszej Fundacji? Zajrzyj!

Moderatorzy: Rita, Migotka

Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Tak jak piszesz. Wstawia się łatwo, używając przycisku YT po otrzymaniu linka z maila zdjęciowego.
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Niebieska

edycja/usuwanie postow

Post autor: Niebieska »

Pierwszy raz chciałam dodać zdjęcie na forum i udało mi się to dopiero za trzecim razem. Niestety nie widzę możliwości edycji swoich postów lub możliwości usunięcia... Trochę bałaganu narobiłam w wątku Kasztelanki.
Czy ktoś może pomóc lub mnie nakierować?
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Zabim dodasz post - przez klikniecie wyslij, kliknij podgląd :ok: i wtedy zobaczysz, czy fotka dodala sie poprawnie.
nie mogę, Kot na mnie leży.
Hipiska

Post autor: Hipiska »

Hej, ja dodałam post i dopiero po chwili zauważyłam że to nie w tym wątku. Osobiście mnie trochę zaskoczyło że nie mogę własnego posta usunąć... ktoś może wytłumaczyć dlaczego? Nie wiem jakie dokładnie są techniczne możliwości forum, ale może warto by pomyśleć o możliwości wprowadzenia takiej możliwości?
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Hipiska pisze:Hej, ja dodałam post i dopiero po chwili zauważyłam że to nie w tym wątku. Osobiście mnie trochę zaskoczyło że nie mogę własnego posta usunąć... ktoś może wytłumaczyć dlaczego? Nie wiem jakie dokładnie są techniczne możliwości forum, ale może warto by pomyśleć o możliwości wprowadzenia takiej możliwości?
Hej,
Edytowanie i usiwanie postow jest dostepne w zaleznosci od typu wątku i poziomu uprawnien :ok:
Ostatnio zmieniony 30 gru 2017, 22:43 przez Eva, łącznie zmieniany 1 raz.
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
Tekla

Post autor: Tekla »

Eva pisze:zdjęcia muszą być w udostępnionym publicznie albumie, np. na dysku google.
klikasz prawym na fotkę, kopiujesz adres obrazu, idziesz do okna forum, klikasz IMG i wkopiowujesz link :ok:
Jakoś mi nie wyszło a robiłam, tak, jak w opisie i teraz Misiu bez zdjęcia... Co mogło pójść nie tak?
Piena

Post autor: Piena »

A zdjęcie było na dysku kociego pazura, czy Twoim prywatnym?
Neda

Post autor: Neda »

Kurcze, i ja mam problem - z YT wchodzą filmy a zdjęcia z google już nie... co robię źle?
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Neda pisze:Kurcze, i ja mam problem - z YT wchodzą filmy a zdjęcia z google już nie... co robię źle?
A jaki masz link?
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Musicie pamiętać, żeby nie pobierać adresu z paska adresu w przeglądarce, tylko adres obrazu (po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na konkretne zdjęcie "Kopiuj adres obrazu" - czasem trzeba w foto "wejść", żeby pojawiła się ta opcja). No a potem oczywiście zmieniamy rozmiar (w400).
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
puss

Post autor: puss »

A dlaczego wyłączyliście możliwość usuwania i edytowania postów zwykłym użytkownikom?
Człowiek walnie błąd i chce poprawić, a tu :dupa3: :?
Obrazek
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

puss pisze:A dlaczego wyłączyliście możliwość usuwania i edytowania postów zwykłym użytkownikom?
Bo mieliśmy akty wandalizmu.
Coś za coś ;)
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
puss

Post autor: puss »

saszka pisze:
puss pisze:A dlaczego wyłączyliście możliwość usuwania i edytowania postów zwykłym użytkownikom?
Coś za coś ;)
Fair enough :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

puss pisze:
saszka pisze:
Coś za coś ;)
Fair enough :wink:
jakby co - szepnij tylko słówko (pw), co zmienić i gdzie i nikt się nie dowie, że w ogóle było inaczej :palacz:
ODPOWIEDZ