Sylwan

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Renik0803

Post autor: Renik0803 »

Kciukujemu bardzo mocno.
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Jesteśmy po badaniu - wciąż we dwoje... Ale nie jest różowo - kocurek wazy już tylko 2,4 kg:(((( Ale przestał się zataczać, jak od razu po wyjściu z klatki - chciałabym napisać, że mięśnie się wzmocniły, ale jakie tam mięśnie - jest chudy jak szczapa:(((( Jak zobaczyłam tę wagę, to już w zasadzie byłam pewna, że to koniec, zresztą nie tylko ja! Chociaż ostatnie 2 dni spowodowały we mnie ogromną nadzieję - po dwóch dniach słabego apetytu (znowu!) od soboty Sylwuś rzucił się (dosłownie!) na catzfinefood z królikiem i jagnięciną - na szczęście jedzą to u nas Wiktor i Mieciu, więc mamy na stanie... Co więcej - wczoraj Sylwan wskoczył na wannę!!! Co prawda z pomocą małego drapaka, ale przez 4 dni nie miał siły tego zrobić... Mamy morfologię - nie jest gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mimo wszystko oczy naszej Pani Doktor były sceptyczne, kiedy mówiłam jak nakręcona, że je jak szalony, że silniejszy... Ale kiedy otwarłam pojemnik z jedzonkiem, a Sylwan zerwał się na łapki i normalnie rzucił na miseczkę, rozsypując dookoła kęsy - wzrok się zmienił; padły słowa - no ten kot nie wygląda jakby umierał...
Czekamy na wyniki biochemii...
Peony

Post autor: Peony »

Sylwan trzymaj się kocie! Jak dobrze że jesz, że jest w tobie chęć do życia!

Olu jesteś niesamowita w swojej walce o jego życie i zdrowie. Sylwana i całej reszty stada. Trzymam mocno kciuki...!
agula.s

Post autor: agula.s »

Poryczalam sie. Jest nadzieja. Walcz kotku. Walcz.
Kotekmamrotekjestes wspaniala. To od Coebie Sylwan czerpie sile. :D
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Sylwan, Ola - trzymajcie się! Jesteśmy z Wami! Wreszcie lepsze wieści! :)
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Neda

Post autor: Neda »

Walczcie! Kciuki! :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Olu, jesteśmy z Wami :aniolek:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Sylwan odszedł... Na razie jestem w stanie napisać tylko tyle - to była najbardziej dramatyczna noc w moim życiu, a raczej dwie godziny, kiedy słabł z minuty na minutę, a my już wiedzieliśmy, że nie ma ratunku, że trzeba się spieszyć, by cierpiał jak najkrócej... Umarł w moich objęciach, mam nadzieję, że miał świadomość naszej obecności, że było mu ciepło, że nie cierpiał... Tak bardzo żałuję, że nie mogłam Mu pomóc!!!!!!!!!!!!! To boli najbardziej - że za późno skrzyżowały się nasze drogi...

Sylwanku mój - nigdy nie zapomnę Twojego subtelnego dotyku łapki, kiedy chciałeś, bym Cie pogłaskała; Twego pełnego ufności spojrzenia, które jakby widziało więcej i głębiej - jakby dotykało serca; Twego delikatnego baranka, kompletnego braku agresji...

Myślałam sobie nawet, Sylwanku, że przecież fivki mogą mieszkać z kotami zdrowymi... Bez sensu to myślenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
agusiak

Post autor: agusiak »

Olu... pęka mi serce, zrobiłaś dla niego tyle, on czuł twoją miłość, jestem tego pewna... :cry: :pociesza:
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

Nie!
Oluś, tak bałam się każdego Twojego wpisu....
Serce krwawi....
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Olu, nawet nie umiem wyrazić, jak bardzo mi przykro i jak ogromnie Ci współczuję...

Żegnaj, drogi kocie. Będziemy Cię pamiętać.
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
Niebieska

Post autor: Niebieska »

Przykro mi :(
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

[']

:cry: :cry:
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
kat