Zrób Trolkowi jakieś foty
Trollo
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Tekla, fotki muszą być w udostępnionym albumie. Udostępnienie tylko pojedynczego zdjęcia niestety będzie skutkować tym, że po Twoim wylogowaniu się z gugli, foty z forum też znikną. Udostępniony musi być cały osobny album.
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Tekla pisze:Jeśli zastanawiacie się czasami co u Trola (Trollo) to śpieszę donieść, że Rudy Król ma się wyborowo. Odwiedzam go regularnie i mogę Was zapewnić, ze już się nie boi ludzi, nie ucieka ale wesoło przybiega się przywitać z gośćmi, potrafi nawet baranka dać odwiedzającym, noskiem się tryknąć no i głaski przyjmuje. Nie ten sam kotDosłownie chodzi po scianach, wesoło skacze i ma towarzystwo niemal non stop. A co najważniejsze, całkowicie odmienił i uzdrowił swój DS.
Nooo, po latach dowiaduję się, że to był spisek!
Adaptacja Trolla w nowym otoczeniu trwała długo, ale postępy dawały się zauważać rok do roku. W pierwszym oswajał się z gośćmi, odwiedzinami, w drugim mniej spraw wytrącało go z równowagi... Na dobre udomowił się po czterech latach pobytu, rok temu.
W tym czasie zdarzały się problemyze zdrowiem, właściwie o tym samym podłożu. Niecałe dwa lata temu zdiagnozowano u niego nieswoiste zapalenie jelit, które leczyliśmy już trzy razy. Na szczęście Trollo dobrze przyjmuje leki, pod warunkiem, że przypilnuję, żeby nie wypluwał tabletek
Trollo jest świetnym kotem, nienachalnym, przyjaznym i miłym. Pamiętam pierwsze spotkanie w DT, kiedy wyglądał, jakby już się zdecydował na przeprowadzkę
Pozdrawiam wszystkich, którzy na tym forum dzielą się swoimi doświadczeniami z początkującymi. Korzystałam z tego i czułam się pewniej.
Pozdrowienia również od mojego podopiecznego