Brunet i Blondynek

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
julabrzydula

Post autor: julabrzydula »

Hej,

żyjemy, żyjemy i mamy się dobrze! :) Liczne wyjazdy uniemożliwiły mi publikacje! Ale już wracam. :) W ramach przeprosin łapcie fotkę Blondynka, który korzysta z ostatnich promieni słonecznych. Czy Wasze kociaki też, mając do wyboru cały pokój, zawsze wybierają miejsce w pełnym słońcu?
Swoją drogą - Blondynek to niezły gimnastyk, pozy przybiera bezbłędne.

Obrazek
Julia
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

a u Bruneta co słychać?
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
julabrzydula

Wszystko w porządku! :) Niezmiennie piękny i tajemniczy, ale już z dużo większą ufnością do człowieka. Na dowód dołączam fotkę:

Obrazek
Julia
Awatar użytkownika
jaggal

aww <3 <3 <3
julabrzydula

Leniwe, jesienne popołudnie wygląda u nas zazwyczaj tak: chłopaki zazwyczaj budzą się rano, zjedzą, powariują, pobiegają, potem śpią, śpią, śpią, chwilę się pobawią, znowu śpią, no i oczywiście - kiedy przychodzi wieczór odzyskują pełnię sił. :D Czasami trzeba nieźle je wybawić, żeby dały nam spokojnie spać. Fajnie, że są w dwupaku - widać, że uwielbiają wspólne spędzanie czasu. :)

Obrazek
Julia
julabrzydula

Pozy Blondynka - ciąg dalszy. :) Jak to jest, że koty są tak mocno rozciągnięte? Wielu joginów mogłoby pozazdrościć Blondynkowi umiejętności. Brunet za to przeważnie leży i śpi dostojnie. :)

Obrazek
Julia
Angelika

Post autor: Angelika »

Chłopaki już w nowym DT :) Na razie sytuacja wygląda tak, że Blondynek wyszedł z transportera i schował się pod kaloryfer, Brunet jeszcze się nie odważył na zwiedzanie pokoju. Oczywiście nie mają nic przeciwko głaskaniu i mizianiu :) Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie :) Może skuszą się na kolację !

to trzymamy kciuki - i powodzenia! :)
Awatar użytkownika
Niebieska

Post autor: Niebieska »

Pewnie w nocy trochę pobuszują jak wszyscy inni pójdą spać :D Będzie dobrze :)
Wojtek_Ka

Post autor: Wojtek_Ka »

Kciuki :ok: :ok: :)
Neda

Post autor: Neda »

Oby szybko się odnaleźli! :)
Angelika

Wczoraj w nocy szaleli i od 4 Brunet stwierdził, że to czas na przytulanie a od 5 śpiewał pod drzwiami pokoju, że koniecznie chce wyjść :D jak już otworzyłam drzwi to tak niepewnie wchodził i wracał co chwile do mojego pokoju. Blondyn nie był specjalnie zainteresowany wychodzeniem. Dzisiaj już było spokojniej w nocy. Pilnowali mnie na łóżku obaj :) Z kuwety korzystają i rano zastałam puste miski, więc zaczęły jeść. Dzisiejsze śniadanie ruszył tylko Brunet, Blondynek jakoś słabiej z tym jedzeniem. Ogólnie Brunet jest odważniejszy jak na razie i ciągle chodzi, wącha a Blondyn jak zasiądzie koło grzejnika tak siedzi.
Angelika

Są i zdjęcia chłopaków (a nawet filmik z porannego przytulania i miziania)! Na początku było trudno je uchwycić, bo się chowały. Z dnia na dzień jest co raz lepiej :) Brunet upodobał sobie miejsce na kocyku na łóżku Blondyn wyszedł już spod grzejnika i nawet zapuszcza się do kuchni :D Na początku nie było mowy o wyjściu z pokoju. W nocy dzielnie pilnują mnie na łóżku, obok mnie oboje lub każdy po swojej stronie :) Jeśli chodzi o jedzenie to Brunet nabrał zdecydowanie apetytu, Blondynek gorzej. Doszły mnie słuchy, że Blondyn szaleje za kurczakiem, więc ostatnio dostał i faktycznie widać, że to jego przysmak :)
Obrazek Obrazek
Tutaj trzymam w górze woreczek plastikowy, dlatego oczy do góry :)
Obrazek
https://www.youtube.com/watch?v=MteA7Y1 ... e=youtu.be
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Dobra robota! A chłopaki oczywiście słodziaki :aniolek:
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Angelika

Zdjęcie pod tytułem: Ile kotów widzisz na obrazku ? ( proszę się dobrze przyjrzeć :) )

Obrazek

U chłopaków już trochę bardziej świątecznie :) W dzień leniuchują, wieczorami wariują w tej kwestii się nic nie zmieniło. O nie jeszcze rano dosadnie dają znać, że pora karmienia się zbliża! Ale robią to w bardzo miły sposób, na przykład Blondynek lubi podejść i dać " buzi" swoim mokrym noskiem :) Brunet nie jest takim fanem głaskania i miziania jak brat, a raczej nie tak często tego potrzebuje. Woli poczekać aż Blondyn zniknie gdzieś w drugim pokoju i wtedy można go głaskać :) Wczoraj chłopcy tak okazywali sobie miłość, że jeden drugiego umył przed spaniem :D
https://www.youtube.com/watch?v=dxmj5Cw ... e=youtu.be
Przepraszam, że video jest odwrócone, ale coś telefon nie chciał współpracować mimo nagrywania w poziomie :(
ODPOWIEDZ