Bibianna

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Mamy wieści od Bibuszki:

Podsyłam fotki z życia Bibki. Jest kochana i weszliśmy na kolejny poziom kociej czułości :) Bibcia śpi na Grzesia albo mojej klacie... Na głaski chętnie przychodzi na kolana, uwielbia mizianie po pyszczku i wibryskach, rozpływamy się...

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Ja się rozpływam bardziej :aniolek:
Bastianka

Post autor: Bastianka »

Zdjęcia rozwalające totalnie ::
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Bibuszka przesyła życzenia noworoczne: oby wszyscy podopieczni FKP znaleźli taki wspaniały Dom i takich dobrych Ludzi...

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Przede wszystkim Bibuszka dziękuje wszystkim dobrym ludkom za wsparcie:

Obrazek

Dzięki wielkim sercom naszych nigdy nieodmawiających Wolontariuszy, Bibka mogła pojechać na rezonans do Wrocławia - UDAŁO SIĘ ZEBRAĆ CAŁĄ KWOTĘ!!! MACIE OGROMNE PODZIĘKOWANIA OD OPIEKUNÓW BIBKI ORAZ ODE MNIE - TAKIE SYTUACJE SĄ NIESAMOWICIE BUDUJĄCE, PRZYWRACAJĄCE WIARĘ I DAJĄCE NADZIEJĘ :aniolek:

To była świetna decyzja, gdyż okazało się, że ataki padaczkowe nie są spowodowane guzem czy zmianami degeneracyjnymi, czym nas straszono, a banalnym super przewlekłym zapaleniem ucha, które spowodowało nagromadzenie się płynu w puszce bębenkowej... NIKT NA TO NIE WPADŁ PRZEZ LATA POBYTU BIBKI U NAS, MIMO OGLĘDZIN PRZEZ KILKU LEKARZY, W TYM SPECJALISTĘ NEUROLOGA - co może zrobić zafiksowanie się na jednej teorii... A rozwiązanie, jak to najczęściej się okazuje, jest najprostsze!
Obecnie Bibuszka kończy celowaną antybiotykoterapię; następnym krokiem jest tomografia - trzeba sprawdzić, czy płyn nadal jest w uchu - trzymajcie kciuki, żeby było dobrze - MUSI BYĆ!!!!

Czyż ona nie jest cudowna????

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

:ok: :ok: :ok:

Cudowna!!! :)
ODPOWIEDZ